آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۱۲۵

لحن بی‌سابقه بن سلمان در قبال حوثی‌ها

ولی‌عهد سعودی در مصاحبه اخیر خود «حوثی‌ها» را دارای خوی و رویکرد عربی و یمنی دانست و از لزوم گفتگو سخن گفت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی در تازه‌ترین مصاحبه خود با ادبیات بی سابقه‌ای در خصوص جنبش انصارالله یمن موضع گرفت و گفت که «حوثی‌ها» خلق و منش عربی و یمنی دارند.

بن سلمان در گفتگو با شبکه العربیه گفت بار دیگر بر طرح دولت سعودی برای پایان درگیری‌ها تأکید کرد و از جنبش انصارالله یمن خواست تا رو در روی تمامی گروه‌ها و جریانات یمنی پشت میز مذاکره بنشیند تا به گفته وی حقوق تمامی یمنی‌ها و منافع منطقه حاصل شود. (دولت صنعاء تأکید کرده است تا زمان لغو محاصره همه جانبه و جدا سازی مسائل انسانی و بشردوستانه با پرونده‌های نظامی و سیاسی تن به مذاکره نخواهد داد.).

ولی عهد سعودی در ادامه با ادبیاتی که تاکنون سابقه نداشت تلاش کرد از راه دیپلماسی وارد شود و گفت که «حوثی‌ها» خوی و منش یمنی و عربی دارند و امیدوار است تا پیش از اولویت قرار دادن هر چیزی، منافع خود و منافع یمن را مد نظر قرار دهند.

این ادبیات بن سلمان علی‌رغم اینکه درون خود اتهام‌زنی همیشگی علیه جنبش انصارالله را دارد، اما با لحن شش سال گذشته وی متفاوت است، به طوریکه وی همواره انصارالله را «شبه‌نظامیان وابسته به ایران» خطاب می‌کرد.

او سپس مدعی شد که نگرانی عربستان سعودی از قدرت‌یابی انصارالله یمن امری طبیعی است و افزود: «هیچ کشوری نمی‌پذیرد که در مرزهایش شبه‌نظامیان یا یک سازمان مسلح فعالیت داشته باشد.»

محمد بن سلمان سپس گفت که طرح دولت سعودی برای آتش‌بس و ارائه کمک‌های اقتصادی، مشروط به حضور «حوثی‌ها» در میز مذاکره است. او اشاره‌ای به چیستی و ماهیت کمک‌های اقتصادی نکرد.

عربستان سعودی دو ماه پیش و در اواخر ششمین سال تجاوز نظامی به یمن، ابتکار عملی را پیشنهاد کرد که به ادعای ریاض به دنبال تحقق صلح در یمن است.

با این حال، دولت نجات ملی یمن که انصارالله نیز جزوی از این دولت است، این طرح را غیرواقع‌بینانه و تکرار زیاده خواهی‌های متجاوزان دانسته و بر توقف حملات زمینی و هوایی و لغو محاصره شش ساله یمن به عنوان اولین گام به سوی آتش‌بس در این کشور تأکید کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۸
به نظر من اگر کسی بخواد با آل سعود یهود سقوط مذاکره کنه و با این حرومزاده های تاریخی که در لباس اسلام دارن بزرگترین ضربه را به اسلام میزنن به امام زمان ولی فقیه و مقاومت و مردم مظلوم یمن و همه جایی که با تولیدات تروریستی آل سعود حرومزاده ولدزنا ظلم بهشون شده خیانت کرده نباید گول این آل سعود بی همه چیز را خورد اینا آخر فتنه در غرب و شیطان پرستان هستند پشت آل سعود و امارات و بحرین و... اینا شیطان هست و اینا برای شیطان کار میکنن و اگر جبهه قدرتمند و پیشرفته و با ایمان مقاومت بخوتد با آل سعود مذاکره کنه به همه انسانهای مظلوم که منتظر عدالت هستند در دنیا خیانت کرده فقط و فقط راه اسلام و جبهه مقاومت نابودی و به درک فرستادن آل سعود و اسرئیل است و هرچه بیشتر این حرومزاده های و هابی و آل سعود را از بین ببریم به ظهور و موفقیت مقاومت اسلامی نزدیک تر میشیم به نظر من باید تمام تلاشمون را بزاریم برای انقلاب اسلامی عربستان و فتح مکه به دست مسلمانان واقعی و با این کار قدرت اسلام واقعی به سرعت و به شدت زیاد میشه و ظهور نزدیک میشه و باید مردم دنیا در کره زمین را آماده کنیم برای زندگی زیر پرچم اسلام و بهترین سیستم عامل برای زندگی در کره زمین که ایمان وعدالت و رفاه و برابری اسلامی و ..... هرچی چیز خوب و حلاله درش وجود داره و باه این شعرهای ایسم که در دنیا حاکم شده بود و الان کمونیسم پاشید و لیبرالیسم هم پاشیده صداش را درنمیارن پایان بدیم و بگیم گند بزنن به هرچی ایسمه در زیره بی نظمی کثیف شیطانی و این نظم بزرگ اسلامی که بر انسانها در کره زمین حاکم میشه تا هیچ ظالمی در آن وجود نداشته باشه و همه به عدالت و آرامش زندگی کنن
پس اگر با آل سعود شیطان مذاکره و مصالحه بشه که یک ثانیه از نابودیش کم بشه به بشریت خیانت کردیم هم به عدالت و اسلام و امام زمان و ولی فقیه عزیزو مردم چشم انتظار عدالت و مقاومت اسلامی و مردم یمن و مظلومان زیره سلطه روبه پایان آل سعود و آمریکا و انگلیس و اسرائیل و صهیونیسم بین الملل

(( برای شادی روح حاج قاسم جان عزیز و سلامتی رهبر عزیز و مهربان و عالم وحکیم شجاع و کیزو تیز بین و فتنه شناس و عزیز صلوات)))
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار