به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از راشاتودی، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بامداد جمعه به وقت محلی به بهانه ممنوعیت اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی بر کارزارهای انتخاباتی در قدس اعلام کرد که انتخابات آتی فلسطین را به تعویق میاندازد.
عباس با اعلام این تصمیم که تشکیلات خودگردان «برای حفظ تمام حقوق مردم فلسطین در قدس، پایتخت همیشگی ما و از جمله حق برگزاری انتخابات پارلمانی در این شهر تصمیم درست را خواهد گرفت».
در پی اعلام این تصمیم، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) که از شانس بالایی برای پیروزی در این انتخابات برخوردار بود، این تصمیم را یک «کودتا» خواند و آن را محکوم کرد.
این انتخابات- که نخستین انتخابات پارلمانی از سال ۲۰۰۶ بشمار میرود- قرار بود روز ۲۲ ماه مه برگزار شود. اما رژیم صهیونیستی علاوه بر اعمال محدودیت بر فعالیتهای تشکیلات خودگردان در قدس از جمله بر کارزارهای انتخاباتی، هنوز اعلام نکرده است که آیا اجازه رأی دهی از طریق پست را میدهد یا خیر، زیرا حدود ۶ هزار فلسطینی باید رأی خود را از طریق پست ارسال کنند.
با این حال، حماس از جمله گروههایی است که محمود عباس را متهم میکند که به بهانه وجود ممنوعیتها در قدس اشغالی انتخاباتی را به تعویق انداخته که شکست تشکیلات خودگردان در آن دور از انتظار نیست. این در حالی است که جنبش حماس پیش از اعلام رسمی به تعویق افتادن انتخابات فلسطین از ملت فلسطین خواست که راههای «برگزاری اجباری انتخابات در قدس بدون اجازه یا هماهنگی با رژیم اشغالگر» را بررسی کنند.
حماس همچنین اعلام کرد که «هیچ حزب و جناحی نباید انتخابات را لغو کند یا به تعویق بیاندازد» و آنهایی که «در واکنش به مخالفت رژیم اشغالگر» چنین تصمیماتی میگیرند، باید پاسخگوی عمل خود باشند.