آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۱۵۳۵

رزمایش نظامی «مدافع اروپا ۲۱» با مشارکت ۲۸ هزار نیرو آغاز شد

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا از آغاز رزمایش نظامی «مدافع اروپا ۲۱» با مشارکت ۲۸ هزار نیرو از ۲۶ کشور در آلبانی خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که رزمایش نظامی «مدافع اروپا ۲۱» که توسط ۲۶ کشور برگزار می‌شود، آغاز شده است.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با اشاره به اینکه ۲۸ هزار نیرو در این رزمایش شرکت خواهند کرد، ادعا کرد: این رزمایش ماهیت دفاعی داشته و تا اواسط ماه ژوئن ادامه خواهد داشت! هدف از آن نیز جلوگیری از تهاجمات است؛ ولی نیرو‌های مذکور را برای پاسخگویی به بحران و انجام عملیات جنگی گسترده در صورت لزوم هم آماده می‌کند.

«جان کربی» ادامه داد: این تمرینات در آلبانی آغاز و ژنرال «ولترز» (Wolters) فرمانده عالی نیرو‌های متحدین در اروپا نیز امروز در مراسم افتتاحیه این رزمایش شرکت خواهد کرد.

این در حالیست که روسیه تا کنون بار‌ها به انجام رزمایش‌های نظامی آمریکا در نزدیکی مرز‌های این کشور به بهانه کسب آمادگی‌های نظامی به واشنگتن هشدار داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار