آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۴۵۵
گزارش مردمی|

نظر مردم درباره «مذاکرات هسته‌ای وین» چیست؟+فیلم

اقشار مختلف مردم درباره مذاکرات هسته‌ای وین نظرات مختلفی دارند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با شروع دوباره مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 4+1 آمریکا هم به این مذاکرات پیوسته است.

نمایندگان دولت بایدن در این مذاکرات خواستار بازگشت کامل ایران به تعهدات هسته‌ای خود در برجام هستند و ایران هم می‌خواهد که آمریکا تحریم‌های اقتصادی در برجام را که متعهد شده بود به همراه تحریم‌های دیگر که در دولت ترامپ وضع شد را بردارد.

اما در این میان مردم و برخی کارشناسان سیاسی معتقدند که گره زدن دوباره اقتصاد و معیشت مردم به مذاکرات هسته‌ای خطای بزرگی است. البته برخی از مردم هم اعتقاد دارند که باید برای برداشتن تحریم‌ها مذاکره کرد.

حسن روحانی، رئیس‌جمهور در سخنرانی خود اعلام کرد که دیوار تحریم‌ها برداشته شده است و از نظر او تمام تحریم‌های مربوط به مسائل هسته‌ای و اقتصادی از بین خواهد رفت.

البته نظر ظرف آمریکایی این نیست و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که راه زیادی تا برداشتن تحریم‌ها و توافق با ایران در برجام وجود دارد.

خبرگزاری دانشجو برای همین موضوع از مردم سوال کرده است که آیا مذاکرات وین را مثبت ارزیابی می‌کنید، در همین زمینه برخی از مردم گفته‌اند که مذاکرات خطای دوباره‌ای است و بعضی اقشار دیگر هم گفتند که برای برداشتن تحریم‌ها باید مذاکره کرد.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
مفهوم گره زدن معیشت مردم با مذاکرات وین از نظر شما یعنی چه. آیا منظور شما این است که این گره وجود ندارد واقعا باعث تاسف است که یک باصطلاح ژورنالیست اینها را نمی بیند یا درک نمیکند
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار