آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۳۱۹۶

کتائب حزب‌الله، انگلیس را به آشوبگری و اختلاف در عراق متهم کرد

کتائب حزب‌الله عراق با انتشار بیانیه‌ای انگلیس و بطور مشخص سفارتخانه این کشور در بیروت و بغداد را به آشوبگری و مسبب رخداد‌های اخیر عراق متهم کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ دفتر سیاسی مقاومت اسلامی کتائب حزب الله عراق در بیانیه خود آورده است: نیرو‌های شیطانی و خرابکار مکررا امنیت عراق را تهدید و کشور را بی ثبات می‌کنند؛ آن‌ها با سوق دادن گروه‌های فریب خورده و منحرف برای دامن زدن به اختلافات و بحران‌ها و کشاندن جامعه به جنگ و آنچه در شهر مقدس کربلا رخ داد، تلاش می‌کنند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه از خون یک جوان بهره برداری می‌کنند تا اهداف خبیث خود را عملی کنند؛ آمده است: رشته‌های این توطئه در دفتر سفارت شیطان انگلیس در بغداد و بیروت توسط این کشور مخرب استعمارگر و همه قدرت‌های بین المللی (هم پیمان) بافته می‌شود.
گفتنی است پیش از این «استیفان هیکی» سفیر انگلستان در عراق طی گفتگو با تلویزیون «الحدث» عربستان سعودی گفت که یکی از چالش‌های جدی پیش روی دولت عراق، گروه‌های مسلح غیرضابطه‌مند است.

وی تلویحا در پاسخ به سوال جهت دار مجری الحدث که پرسید ایران حامی گروه‌های مسلح غیرضابطه‌مند و گروه‌های شبه نظامی است؟ بدون نفی آن تلویحا ایران را مدافع گروه‌های شبه نظامی در عراق دانست و گفت که حتی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در این خصوص صحبت کرده است.
گفتنی است برخی از سرکرده‌های اعتراضات اکتبر گذشته عراق مانند «لیث شبر» متعاقب حادثه ترور دو روز پیش الوزنی در کربلا به طور مستقیم گروه‌های مقاومت را مسوول این ترور دانسته و بر ضرورت برخورد با آن‌ها تاکید کردند.
متعاقب این اظهارات و انتشار توئیت‌های تحریک کننده؛ برخی معترضان شامگاه یکشنبه قصد تعرض به کنسولگری ایران در کربلا را داشتند که با مداخله نیرو‌های امنیتی مواجه شدند.
گفتنی است اتهامات علیه گروه‌های مقاومت در حالی مطرح می‌شود که کمیته تحقیق و تفحصی که دولت عراق در حادثه ترور الوزنی تشکیل داده هنوز نتایج تحقیقاتش تکمیل نشده است.
در همین رهگذر به اعتقاد برخی کارشناسان عراقی جریان‌های مختلف داخلی و خارجی در عراق از حادثه ترور فعال اجتماعی در کربلا برای اغراض سیاسی و به طور مشخص انتخابات آینده بهره برداری سیاسی بهره برداری می‌کنند.

از دیگر سو برخی کارشناسان مسائل سیاسی و فعالان رسانه‌ای عراق همچون عماد المسافر، سمیر عبید و نجاح محمد علی رخداد‌های اخیر عراق بویژه در کربلا را طرحی با مشارکت آمریکا؛ سعودی و رژیم صهیونیستی برای به آشوب کشیدن این کشور با اهداف خاص می‌دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار