به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمدرضا میر تاج الدینی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با تنظیم برنامه جدید بودجه و دخالت هیئت رئیسه مجلس گفت: همیشه وقتی لایحه بودجه نهایی میشود، بعضی مراحل پیش میآید که به خاطر تراکم طرحها و برنامهها و پیشنهادها و همچنین محدودیت وقت، کارگروههایی را مشخص میکنند که هرکدام، قسمتهای از بودجه را بررسی میکنند و بعد آنها را برای تلفیق و نهایتا برای مجلس میآورند.
میر تاج الدینی ادامه داد: بعضی اوقات هم این مسئولیت را به خود هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق میسپارند. در مورد این لایحه باید بگویم که اصل لایحه در مجلس به رای گذاشته شد و رای آورد. از طرف دیگر، جداول هم رای گیری شد. این بار حدود ۳۰۰۰ میلیارد برای بخش فرهنگ در بودجه درآمدی تصویب شده بود و قرار بود این مبلغ را کمیسیون فرهنگی بین دستگاههای مختلف فرهنگی تقسیم کنند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس اظهار داشت: متاسفانه این بار هیئت رئیسه تلفیق ضعیف عمل کردند و این عملیات خیلی طولانی شد. معمولا اینگونه عملیات ظرف یک هفته نهایی میشود، ولی این قضیه دو هفتهای به طول انجامید. من خودم هم به این کار انتقاد داشتم، ولی دیگر خطای دیگری خارج از این صورت نگرفته است و کسانی که میگویند در بودجه دست برده شده است، اشتباه میگویند.
وی همچنین درخصوص اصلاح قانون ثبتنام کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در این برنامه چند هدف مد نظر بوده و بحث از مصادیق و در محور افراد نبود. متاسفانه عدهای هستند که همه چیز را با نگاه جناحی تعریف میکنند. همه افراد منطقی معتقد بودند که این انتخابات ریاست جمهوری نیازمند اصلاحاتی است. یکی از این اصلاحات در زمینه شرایط ثبت نام کنندگان بود که این بی سر و سامانی که در ثبت نامها هست، از بین برود.
میر تاج الدینی خاطرنشان کرد: از شرایط رئیس جمهور در قانون اساسی میتوان ایرانی بودن، مدیر و مدبر بودن، پارسا و از رجال مذهبی بودن، نام برد. همانطور که برای تشخیص معیار ایرانی بودن، از کاندیداها شناسنامه میخواهید، برای تشخیص مدیر و مدبر بودن مدیریتی بخواهید! اگر اینطور باشد، ۵۰ درصد شرکت کنندگان برکنار خواهند شد و همچنین یک گواهی هم برای اینکه فرد جزو رجل سیاسی_مذهبی است، بازهم در اینجا درصدی از کاندیداها برکنار میشوند. اگر این شرایط اعمال میشد، دیگر هر رهگذری نمیتوانست نامزد انتخاباتی شود.
میرتاج الدینی در رابطه با برنامه فراکسیون انقلاب اسلامی برای انتخابات بیان کرد: این بار بنا نیست که مجلس در قضیه انتخابات و تبلیغات کاندیداها ورود پیدا کند و نمایندگانی هم که در این کارها حضور خواهند داشت، به خاطر نماینده بودن یا مجلسی بودن آنها نیست.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، در مورد اظهارت اخیر وزیر امور خارجه بیان کرد: مصاحبه و سخنان آقای ظریف یک بحث است و لو رفتن آن یک بحث دیگر. بالاخره تاریخ قضاوت خواهد کرد و زیاد هم طول نمیکشد. فرزندان این مرز و بوم قضاوت خواهند کرد که کسی که مرد میدان بوده افتخارات زیادی برای این مملکت کسب کرده یا کسی که پشت میز مذاکرات بوده. کسی که در میدان بوده، لبنان را در مقابل دروازه خاورمیانه بزرگ نگه داشت، سوریه را از دست داعش نجات داد، قیام یمن را پشتیبانی کرد، ولی کسی که پشت میز مذاکره بود چه کرد؟ رآکتور اتمی ما را در اراک سیمان گرفت، ۱۱ تن اورانیوم غنی شده را به ۳۰۰ کیلو رساند، غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم را به ۳.۵ درصد رساند، ۱۹۰۰۰ سانترفیوژ ما را به ۵۰۰۰ رساند. اما چه به دست آورد؟ وعدههای رفع تحریمها روی کاغذ را به دست آورد، وعده گرفتن ۲۰ هواپیمای ایرباس، استفاده دوباره از برجام برای به زمین زدن اقتصاد ایران و خیلی کارهای دیگر. بالاخره تاریخ در مورد این دو نفر قضاوت خواهد کرد.
وی در رابطه با رد صلاحیت دو تن کاندیدای در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا نیز خاطرنشان کرد: در ده روز گذشته، نزدیک به ۳۰ نفر درخصوص رد صلاحیتشان به من مراجعه کرده اند و من هم حرفهای آنها را شنیده ام. در دفتر من به روی همه باز است؛ هرجناحی هم که میخواهد باشد، و اگر هم ببینم که حقی از کسی ضایع میشود، به او کمک میکنم. در این رابطه هم به مسئولین گفتم که این عزیزان مدارک لازم برای ارائه را دارند و باید درمورد آنها تجدید نظر شود.