کد خبر:۹۳۵۶۸۹

چه زمانی از ماسک زدن خلاص می‌شویم؟

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برداشتن ماسک تا زمانی که ۷۰ درصد جامعه واکسن نزده‌اند، توصیه نمی‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر صادقی، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اینکه بعد از واکسن چقدر احتمال دارد که فرد مجددا مبتلا به کرونا شود، عنوان کرد: تزریق واکسن هیچ‌موقع تست پی‌سی‌آر فرد را مثبت نمی‌کند، مگر اینکه فرد همزمان با تزریق واکسن به کرونا مبتلا شده باشد؛ چون بعضی افراد به کرونا مبتلا هستند، ولی علائم بالینی کرونا را ندارند.

صادقی در خصوص کسانی که بعد واکسن به کرونا مبتلا شدند، عنوان کرد: تا الان گزارشی در این خصوص به ما نرسیده است. بر حسب گزارشاتی که به ما می‌رسد، درحال حاضر هیچ موردی نداشتیم که فردی واکسن زده باشد و بعد به کرونا مبتلا شده باشد.

وی در خصوص امکان برداشتن ماسک برای افرادی که واکسیناسیون آنها کامل شده، گفت: برداشتن ماسک تا وقتی که ۷۰ درصد جامعه واکسن نزنند، توصیه نمی‌شود. این توصیه بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی هم است که باید سه اصل اولیه را رعایت کنیم. این سه اصل شامل ماسک زدن، فاصله فیزیکی و شست‌وشوی دست‌هاست که باید حتی با زدن واکسن نیز رعایت شود.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ۱۰۰ درصد کارکنان حوزه بهداشت و درمان دوز اول واکسن را زده‌اند، در خصوص دوز دوم اطلاع دقیقی ندارم ولی به احتمال زیاد بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد باید دوز دومشان را هم زده باشند، البته این نکته شایان ذکر است که این ۱۰۰ درصدی که گفتم، افرادی هستند که خودشان به زدن واکسن تمایل دارند. ممکن است کسی باشد که در بیمارستان در بخش کووید هم فعالیت می‌کند، ولی خودش راضی به زدن واکسن نباشد.

وی افزود: تقریبا حدود ۵۵ درصد افراد بالای ۸۰سال واکسن زده‌اند. با گروه‌های هدف تماس گرفته شده و در خصوص واکسن اطلاع‌رسانی شده است. البته یکسری افراد هم هستند که شماره‌ای از آنها نداریم. در نتیجه هر فرد بالای ۷۵سال با مراجعه و نشان دادن کارت ملی به مراکز بهداشت و درمانی، می‌توانند واکسن بزنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار