زمان خاصی را برای توافق هسته‌ای درنظر نداریم/ عراقچی 4 ساعت به سوال نمایندگان درباره مذاکرات وین پاسخ داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۶۲۳
خطیب زاده در پاسخ به دانشجو:

زمان خاصی را برای توافق هسته‌ای درنظر نداریم/ عراقچی 4 ساعت به سوال نمایندگان درباره مذاکرات وین پاسخ داد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: آنچه دیروز با حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس صورت گرفت نیز ادامه گفتگو‌های وزارت امور خارجه در راستای توضیح آخرین تحولات وین در حضور نمایندگان مجلس بوده است.

زمان خاصی را برای توافق هسته‌ای درنظر نداریم/ عراقچی 4 ساعت به سوال نمایندگان درباره مذاکرات وین پاسخ داد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، "زهرا مهران راد" سعید خطیب‌زاده، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص جزئیات جلسه روز گذشته عراقچی با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: این گفتگو‌ها همواره در بستر تعاملات خوبی بین وزارت امور خارجه و کلیه نهاد‌ها و ارگان‌ها وجود داشته و ادامه خواهد داشت.

وی افزود: آنچه دیروز با حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس صورت گرفت نیز ادامه گفتگو‌های وزارت امور خارجه در راستای توضیح آخرین تحولات وین در حضور نمایندگان مجلس بوده است و عراقچی طی چهار ساعت گفتگو به تمامی سوالات اعضای کمیسیون امنیت ملی جواب داده است.

خطیب زاده در خصوص واکنش و نظر اعضای کمیسیون امنیت ملی به برگزاری این جلسه نیز گفت: آنچه از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز به عنوان گزارش بیرون آمد حکایت از آن دارد که تا چه حد تمامی نکات با شفافیت کامل بیان شده و عراقچی نظرات نمایندگان محترم مجلس در این خصوص را نیز شنیده است.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اینکه همه ما در وزارت خارجه و مجلس شورای اسلامی در یک راستا حرکت می‌کنیم، گفت: این مسیر حفاظت از منافع نظام و منافع تام و تمام ملت ایران است و با همین هم افزایی‌ها امکان رسیدن به سطحی از فهم مشترک برای تعیین منافع ملی مردم فراهم خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار