کد خبر:۹۳۹۱۶۳
سالار آملی:

محققان ایرانی هم اکنون بیش از ۴۶۰ طرح تحقیقاتی با کشور‌های جهان دارند

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم گفت: هم اکنون بیش از ۴۶۰ طرح تحقیقاتی توسط محققان ایرانی با کشور‌های مختلف جهان در حال انجام است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین نشست کارگروه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی، بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه امروز ۱۲ خرداد ماه به میزبانی دانشگاه تبریز (به عنوان کارگروه ملی همکاری‌های علمی با کشور ترکیه) و به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست حسین سالارآملی، رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:  جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن توانمندی‌های بسیار و پیشرفت‌های چشمگیر سالیان اخیر در حوزه‌های علمی و فناورانه برای تعمیق همکاری‌های علمی و گسترش آن با کشور‌های مسلمان و برادر اهمیت بسزایی قائل است.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، با اشاره به سیاست فعال بین‌المللی‌سازی وزارت علوم و تعدد ارتباطات دانشگاهی و فناورانه اظهار کرد: همکاری با کشور ترکیه به دلیل قرابت‌های دینی و فرهنگی بسیار برای ما اهمیت دارد. در دوران پاندمی محققان کشورمان اقدامات ارزشمندی در تولید لوازم پزشکی مورد نیاز داشتند.

وی تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۴۶۰ طرح تحقیقاتی توسط محققان ایرانی با کشور‌های مختلف جهان در حال انجام است.

سالارآملی با اشاره به سیاست فعال بین‌المللی‌سازی وزارت علوم و تعدد ارتباطات دانشگاهی و فناورانه تصریح کرد: اجرای دو فراخوان طرح‌های تحقیقاتی با کشور ترکیه و استقبال محققان دو کشور نشان داد زمینه همکاری بسیار مساعد است و در آینده باید در فراخوان‌های بعدی زمینه‌های تحقیقاتی گسترده‌تری فراهم شود.

دکتر سالارآملی خاطرنشان کرد: هم اینک رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه‌بندی‌های جهانی بسیار قابل توجه است و تعداد آن‌ها در رتبه‌های برتر نشان از عزم جدی آن‌ها در حضور در عرصه‌های جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار