آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۸۶۵

افزایش ۳۹ هزار واحدی شاخص بورس در هفته دوم خرداد

شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت با ۳۹هزار و ۳۱۷درصد افزایش، معادل ۳.۵۴درصد رشد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جریان معاملات بازار سرمایه در هفته گذشته طی ۵ روز معاملاتی تعداد ۳۰ میلیارد و ۳۴۷ میلیون انواع اوراق بهادار به ارزش ۲۴۶ هزار و ۱۱۸ میلیارد ریال در بیش از ۲ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۵۶۵ دفعه مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب ۳۰.۱۱ درصد رشد، ۲۹.۱۴ درصد افزایش و ۳۴.۵۷ درصد کاهش را نسبت به هفته قبل‌تر تجربه کردند.

این درحالی است که تعداد ۳۲۰۸ میلیون واحد از صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از ۷۶ هزار و ۹۱۹ میلیارد ریال نیز در هفته گذشته مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب با ۲۶.۵۶ درصد کاهش و ۷.۲۲ درصد افزایش همراه شدند.

این گزارش می‌افزاید: شاخص بورس در پایان معاملات هفته منتهی به ۱۴ خردادماه با ۳۹ هزار و ۳۱۷ درصد افزایش، معادل ۳.۵۴ درصد رشد کرد و به رقم یک میلیون و ۱۴۸ هزار و ۶۶۶ واحد رسید و شاخص کل هموزن نیز با یک هزار ۱۱۳ واحد کاهش، معادل ۰.۲۹ درصد افت کرد و رقم ۳۸۲ هزار و ۳۷ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول هم در این مدت با ۳۴ هزار و ۲۲۷ واحد افزایش به رقم ۸۳۹ هزار و ۱۰۱ واحد و شاخص بازار دوم با ۶۰ هزار و ۸۳۴ واحد رشد، به عدد ۲ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۲۶۲ واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با ۴.۲۵ درصد افزایش و شاخص بازار دوم با ۲.۶۸ درصد رشد همراه شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار