آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۰۱۷۳

فیلم سینمایی «لجن» به پیش تولید رسید

فیلم سینمایی «لجن» به کارگردانی یاسر نظری در روز‌های آغازین پیش تولید قرار گرفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با شروع پیش تولید فیلم سینمایی «لجن» به کارگردانی یاسر نظری؛ روند انتخاب بازیگران این ملودرام اجتماعی آغاز شد.

فیلمنامه «لجن» را علیرضا فتحی به همراه یاسر نظری به نگارش درآورده‌اند و موسسه فرهنگی برداشت مجری طرح آنرا برعهده دارد.

براساس پیش بینی‌ها فیلمبرداری این فیلم سینمایی از اوایل ماه آینده آغاز خواهد شد و حدود دوماه به طول می‌انجامد و اولین اکران آن در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی «لجن» آمده است: همه انتخاب می‌کنن ... خوب یا بد ...، ولی من خوب و بد برام انتخابی نداره...، چون که پاهام یه سره تو لجنه ...!

یاسر نظری پیش از این فیلم‌های «مرگ سفید»، «شرایط»، «بقا» و «دوزخ» را در مقام کارگردانی در کارنامه خود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار