آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۰۱۹۲
معاون امور صنایع وزارت صمت خبر داد

تسهیل فرآیند ترخیص قطعات مورد نیاز صنایع از گمرک/ تدوین برنامه راهبردی توسعه صنعت لوازم خانگی با همکاری تشکل‌های تخصصی

مهدی صادقی نیارکی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری توسعه صنعت لوازم خانگی که با محوریت بررسی موضوعات مرتبط با امور گمرکی و برنامه ریزی برای تدوین برنامه راهبردی توسعه صنعت لوازم خانگی و حمایت از برند‌های ایرانی برگزار شد، از تسهیل فرآیند ترخیص اجزا و قطعات موردنیاز صنایع از گمرک خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی صادقی نیارکی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری توسعه صنعت لوازم خانگی که با حضور معاون فنی گمرک و همچنین تشکل‌های خصوصی صنعت لوازم خانگی برگزار شد با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه، بیان کرد: در جلسه امروز، موضوعات مشترک با گمرک جمهوری اسلامی در حوزه اقلام مربوط به صنعت لوازم خانگی مطرح شد و تمهیدات انجام شده برای تسهیل فرآیند ترخیص کالا از گمرک به اطلاع تشکل‌های تخصصی رسانده شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت در ادامه تصریح کرد: در نشست نمایندگان پنج تشکل اصلی و محوری در بخش صنایع لوازم خانگی نظرات و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف مرتبط با گمرک مطرح کردند و نماینده گمرک نیز در ادامه جلسه گزارشی از تمهیداتی را که در بخش گمرک برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته شده است، ارائه داد.

صادقی نیارکی با بیان اینکه برخی از این تسهیلات قبلا ابلاغ و برخی در دست ابلاغ است افزود: مصوبات ستاد اقتصادی دولت در خصوص ترخیص درصدی مواد اولیه واحد‌های تولیدی و همچنین مصوبه ستاد تنظیم بازار را به عنوان نمونه‌هایی از این اقدامات است.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری از تحقق رشد تولید و رفع موانع در صنعت لوازم خانگی به عنوان یکی از صنایع پیشران، از معرفی نماینده‌ای از سوی این تشکل‌ها جهت ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه بین بخش تشکل‌های خصوصی و گمرک خبر داد.

گفتنی است، صنعت لوازم خانگی به عنوان یکی از صنایع پیشران در سال گذشته، علی‌رغم تمامی محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا و همچنین تحریم‌های اقتصادی علیه کشور، توانست رشد تولید بالای ۷۵ درصد را ثبت کند و این در حالی است که میانگین داخلی سازی لوازم خانگی در کشور حدود ۷۰ درصد عنوان شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار