گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهرامی؛ درحالی که تا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰فاصله چندانی نداریم و به پایان دولت دوازدهم نیز نزدیک میشویم جامعه ما درحال گذر از امتحانی بزرگ و حساس است که تاثیر این انتخاب و امتحان تا چندین سال اثر خود را بر زندگی و وضعیت جامعه میگذارد. در این ایام همه به دنبال یافتن فردی با برنامه و اصلحی هستند. و هر شخصی بسته به دغدغه خویش انتظاراتی را از دولت آینده دارد. جامعه فرهنگی و به دنبال آن معلمان که همواره جزو اقشاری بوده اند که از حامیان واقعی انقلاب اسلامی بوده و در هر رویدادی حضور موثر و فعال و به موقعی در حمایت از انقلاب اسلامی داشته اند نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
متأسفانه در سالهای گذشته آموزش و پرورش آنچنان که شایسته یک نهاد آموزشی در نظام اسلامی است مورد توجه و اهتمام قرار نگرفته و همواره با مشکلاتی دست و پنجه نرم کرده است که برخی از آن ها را به طور اجمالی نام میبرم: کمبود نیروی انسانی،کمبود فضای آموزشی مناسب ،نبود عدالت آموزشی و سایر مشکلاتی که همواره بوده و هست،حال انتظاری که از کاندیداهای محترم وجود دارد و سؤال اساسی که مطرح میشود این است که چه برنامهای برای حل این مشکلات دارند؟ وتا چه حدی با این مشکلات آشنایی دارند؟ چه مقدار با مشکلات ساختاری آشنا هستند و کدام مسیر را انتخاب میکنند؟
متأسفانه در سالهای اخیر با توجه به اهمیتی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش داشت ولی آنچنان که باید به این سند اهمیت داده نشد و به اهداف و راهکارهای سند به طور کامل و جامع عمل نشده و بخشی مانند رتبه بندی را آن چنان که در سند بیان شده که با اهداف آن هماهنگ است به آن عمل نشده و این باعث میشود که انتظار داشته باشیم در دولت سیزدهم بسیار بیش از پیش به سند تحول بنیادین اهمیت داده شود و برای اجرای راهکارها و اهداف سند برنامه جامع و عملی که با اهداف اسناد بالادستی نیز همخوانی دارد تدوین شده باشد و در برنامه های نامزدها مورد بررسی قرار بگیرد. انتظار میرود که این برنامه آنچنان که گفته شد با اسنادی همچون سند تحول هماهنگ و با مشورت کارشناسانی مجرب در همه حوزه های آموزش و پرورش به دست آمده باشد که بتوان به موثر بودن آن نیز دل بست.
در مورد اهمیت آموزش و پرورش رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: آموزش و پرورش بیت الغزل مسائل نظام ماست و باید به آن اهمیت داده شود. این سخن رهبری در کنار وظیفه و سایر مأموریت هایی که بر عهده آموزش و پرورش است مانند تربیت فرزندان و نیروی انسانی جامعه و متولی اصلی توسعه فرهنگ کشور است بر اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش می افزاید. علاوه بر همه اینها آموزش و پرورش و توسعه یافتگی و آینده کشور رابطه مستقیمی دارند به نحوی که هرچه آموزش و پرورش اصولی تر کشور توسعه یافته تر و آینده تضمین شده تر است. ان شاء الله امیدواریم که دولت سیزدهم سر آغاز تغییرات بزرگ در نظام آموزشی کشورمان بوده و مشکلات و مسائل و چالش هایی که با آن مواجهیم برطرف شود.
علی بهرامی - جانشین بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.