به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان کانادایی بر اساس بررسیهای جدید خود دریافتند: زنان بارداری که در برابر بیماری آنفلوآنزا واکسینه میشوند خطر ابتلای نوزاد خود به برخی بیماریها از جمله آسم، عفونتها، از دست دادن قدرت بینایی و شنوایی را به واسطه تزریق این واکسن افزایش نمیدهند.
آمارها نشان میدهد: میزان ابتلا به آسم، اختلال حسی یا رشد سلولهای سرطانی در میان کودکانی که مادران آنان در دوران بارداری واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده اند و مادرانی که این واکسن را دریافت نکرده اند، برابر است.
به گفته محققان این موضوع از دوران نوزادی تا حدود چهار سالگی به قوت خود باقیست.
محققان کانادایی اظهار داشتند: مطالعات متعددی در کشورهای مختلف انجام گرفته که نشان میدهد واکسیناسیون آنفلوآنزا در دوران بارداری احتمال بروز مشکلات و پیامدهای بارداری یا زایمان را افزایش نمیدهد.
اگرچه واکسیناسیون علیه بیماری آنفلوآنزا برای زنان باردار توصیه میشود، اما بسیاری از زنان به تزریق این واکسن اقدام نمیکنند، زیرا نگران عوارض جانبی این واکسن برای خود و نوزادشان هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان کانادایی تاکید کردند: مطالعات متعددی انجام گرفته که نشان میدهد واکسن آنفلوآنزای فصلی برای زنان باردار و فرزندان آنان ایمن است.