آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۳۵۵۴

هلاکت ۱۵ تروریست الشباب در سومالی

منابع رسمی سومالی یکشنبه شب اعلام کردند که ۱۵ تروریست گروهک الشباب در این کشور توسط نیرو‌های ارتش کشته شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع رسمی سومالی شامگاه یکشنبه گزارش دادند که ۱۵ تروریست گروهک الشباب توسط نیرو‌های ارتش در این کشور کشته شدند.

بر اساس این گزارش، ارتش سومالی با تأیید کشته شدن این ۱۵ تروریست، از تداوم تعقیب و پیگرد سایر تروریست‌های الشباب خبر داد.

این در حالی است که ارتش سومالی یک هفته پیش از این هم از کشته شدن دست کم ۵۰ نفر از عناصر گروه تروریستی الشباب خبر داده بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، ارتش سومالی اعلام کرد که ۵۰ نفر از عناصر گروه تروریستی «الشباب» وابسته به القاعده را از پای درآورده است.

عملیات ارتش سومالی علیه الشباب در صورتی است که این کشور برای برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری طی ماه‌های آینده آماده می‌شود.

سومالی از زمان تأسیس گروهک الشباب در سال ۲۰۰۴ درگیر جنگ با این گروهک است که تعداد عناصر آن در سال ۲۰۱۴ میلادی بین ۷ تا ۹ هزار نفر برآورد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار