کد خبر:۹۴۴۴۶۵
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش مطرح کرد؛

بکارگیری تجهیزات بومی در کارآمدی نیروی پدافند بسیار تحسین برانگیز است

امیر سرتیپ سپهری راد در جمع کارکنان و فرماندهان ارشد این نیرو، گفت: بکارگیری تجهیزات بومی در کارآمدی نیروی پدافند بسیار تحسین برانگیز است و در آینده ای نه چندان دور شاهد رونمایی از تجهیزات به روزی خواهیم بود که مایه غرور و مباهات همگان در صیانت از حریم هوایی ایران اسلامی خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ امیر سرتیپ سپهری راد معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه تحمیل انواع تحریم‌های تسلیحاتی و نظامی در راهبرد نیروی پدافند مبنی بر خود اتکایی بر توان داخلی بسیار تاثیر گذار بوده است، خاطر نشان کرد: بکارگیری تجهیزات بومی در کارآمدی نیروی پدافند بسیار تحسین برانگیز است و در آینده ای نه چندان دور شاهد رونمایی از تجهیزات به روزی خواهیم بود که مایه غرور و مباهات همگان در صیانت از حریم هوایی ایران اسلامی خواهد شد.
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه امروز با تکامل فرماندهی و کنترل پدافند هوایی شاهد تحول بیشتری در این حوزه هستیم، افزود: رصد و پایش شبانه روزی حریم هوایی ایران موجب ایجاد اطمینان و بازدارندگی در داخل کشور شده است و به تبع در دشمنان یاس و ناامیدی ایجاد کرده است.
 وی با تاکید بر ضرورت توجه به حوزه‌های علوم جدید که در پدافند هوایی بسیار اثرگذار است، افزود: باید در حوزه جنگ الکترونیک، حوزه سایبر و سایبری الکترونیک، حوزه لیزر و کوانتوم و سایر حوزه‌هایی که کم‌کم در حوزه دفاع هوایی ورود می‌کند، با همکاری پژوهشگران نیروهای مسلح، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلأ و نقاط ضعف را برطرف کنیم و در لبه‌های فناوری از این علوم جدید استفاده کنیم.
سرتپ سپهری راد با بیان اینکه امنیت ملی برای ما خط قرمز است، اظهار کرد: در آینده ی نزدیک شاهد پیشرفت‌های بسیار زیادی خواهیم بود که لازمه‌اش فقط نگاه به داخل، نگاه به توانمندی ها و دانش فنی خودمان و بهره گیری از جوانان انقلابی، مومن و باانگیزه است که اینها اداره کننده کشورمان خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار