آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۱۷۴

برنامه هسته‌ای ایران از موضوعات گفت و گوی نفتالی بنت با رئیس‌جمهور آلمان

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در دیدار نخست وزیر این رژیم با رئیس جمهور آلمان، به مسئله برنامه هسته‌ای ایران نیز پرداخته شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه در دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر رئیس جمهور آلمان، گفت که اسرائیل در «جلوگیری از دست یابی ایران به توان هسته ای» مصمم است.
طبق بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، آن‌ها در این دیدار دوباره آنچه «تهدید هسته‌ای ایران» می‌خواندند، گفتگو کردند.
بر اساس این گزارش، تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران و «تهدید» قلمداد کردن آن در حالی مطرح می‌شود که مقام معظم رهبری کشورمان در فتوایی، تولید، نگهداری و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای را حرام اعلام کرده اند.
مقامات ایران نیز بر اساس همین فتوا تاکید کرده اند که برنامه هسته‌ای ایران صرفاً اهداف صلح آمیز را دنبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار