کد خبر:۹۴۸۹۰۵

قریشی: امکان اسکان بیشتر پناهندگان افغان را نداریم

وزیر امور خارجه پاکستان گفت: اگر اوضاع در افغانستان بدتر شود، اسکان بیشتر پناهجویان افغان امکان‌پذیر نخواهد بود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان اظهار داشت: اگر اوضاع در افغانستان بدتر شود، اسکان بیشتر پناهجویان افغان امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی افزود: در سایه ورود پناهجویان، عناصر و گروه‌هایی نیز ممکن است برای آسیب رساندن به پاکستان وارد کشور شوند.

وی با اشاره به جلسه شورای وزیران خارجه سازمان همکاری شانگ‌های در تاجیکستان یادآور شد: من می‌خواهم درباره اوضاع افغانستان با کشور‌های مهم منطقه رایزنی کنم و در همین راستا، اوضاع افغانستان با همتای تاجیک خود به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.

به گفته قریشی، با وزرای امور خارجه ازبکستان، قزاقستان و افغانستان نیز دیدار و همچنین انتظار می‌رود با وزرای خارجه روسیه و چین نیز دیدار کنم.

وی گفت: راهبرد نهایی و اجماع پس از مشورت با این کشور‌های مهم اتخاذ خواهد شد. پاکستان مسئولیت‌های خود را به خوبی انجام داده و بهبود اوضاع در افغانستان به نفع همه خواهد بود.

به گفته قریشی، اگر اوضاع در افغانستان خراب شود، همه تحت تأثیر قرار می‌گیرند. اگر روند صلح در افغانستان تخریب شود، همسایگان بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. با وجود منابع محدود، ما به خدمات‌رسانی به آوارگان افغان را ادامه داده‌ایم.

وزیر امور خارجه پاکستان تصریح کرد: پناهندگان افغان می‌خواهند به کشورشان بازگردند، ولی دشمنان پاکستان می‌توانند تحت عنوان پناهنده، وارد پاکستان شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار