به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رئوف قادری اظهار کرد: نزدیک به یک سال و ۶ ماه رکود تحمیلی بر فعالیتهای اقتصادی از جمله نمایشگاهها به دلیل بحران کرونا، سایه انداخته است.
وی ادامه داد: امیدواریم زمینه فعالیتهای اقتصادی و نمایشگاهی در کشور فراهم شود که البته این مهم، نیاز به حمایتهای دولت و بخش خصوصی دارد.
به گفته مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، در طول یک سال و نیم گذشته زیانهای مادی و معنوی سنگینی به فعالان اقتصادی کشور اعم از تولیدکنندگان، صنعتگران و حتی مصرفکنندگان وارد شده است. امروز، اما مسیری را طی میکنیم که شاید بخشی از زیانهای ناشی از رکود جبران شود.
وی با اشاره به نمایشگاه پوشاک، گفت: همت و اراده همگی بر این است که در این نمایشگاه اتفاق جدیدی رخ دهد که همان حضور صنف و صنعت در کنار هم است. از طرف دیگر نمیتوان نسبت به این حوزه بیتفاوت بود؛ چرا که حوزه پوشاک فقط یک حوزه اقتصادی در کشور ما نیست و تعریف جدید در حوزه فرهنگی هم برای آن میشود در واقع پوشاک، معرف فرهنگ، تاریخ، تمدن و نگاههای مردم به مسائل سیاسی و اجتماعی است.
قادری با اشاره به وظیفه همه مسئولان در حوزه پوشاک، افزود: کار مهم همه مسئولان در حوزه پوشاک ضمن حفظ این ارزشهای فرهنگی، توسعه در حوزه اقتصادی و صادراتی آن است که نیازمند حمایتهای جدی دولت در زمینه صادرات هستیم.
وی با بیان اینکه بر اساس آمار، سالانه نزدیک به ۲ میلیارد دلار پوشاک به صورت قاچاق به کشور وارد میشود، گفت: این میزان پوشاک نه منابع گمرکی و نه مالیاتی دارند و درآمدی به جیب مردم و دولت نمیرود.
مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب افزود: نمایشگاه شهر آفتاب این آمادگی را دارد تا از صنعت و اصناف حمایت کند. همانطور که در مهر امسال میزبان برگزاری نخستین رویداد پوشاک، مد و تکنولوژی است که صنعت و صنف را در کنار هم قرار میدهد.
گفتنی است نمایشگاه بینالمللی و تخصصی زنجیره ارزش پوشاک (طراحی، مد، لباس و صنایع وابسته) از ۲۰ تا ۲۳ مهر سال ۱۴۰۰ در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار میشود و مقرر شده در این نمایشگاه کالایی فروخته نشود.