حمله پهپادی آمریکا به خودروی حشدالشعبی در نزدیکی مرز سوریه
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۹۲۳

حمله پهپادی آمریکا به خودروی حشدالشعبی در نزدیکی مرز سوریه

منابع رسانه‌ای عراق از حمله پهپادی آمریکا به منطقه‌ای در نزدیکی مرز مشترک عراق و سوریه علیه الحشد الشعبی خبر دادند.

حمله پهپادی آمریکا به خودروی حشدالشعبی در نزدیکی مرز سوریه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، امروز (یک شنبه - ۱۸ ژوئیه) در خبری فوری از شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی مرز مشترک عراق و سوریه خبر داد.

لحظاتی پس از انتشار این خبر، منابع رسانه‌ای عراقی از حمله پهپادی نیرو‌های اشغالگر آمریکایی به منطقه نوار مرزی عراق و سوریه و انهدام یک خودرو متعلق به نیرو‌های الحشد الشعبی، خبر دادند و در عین حال اعلام کردند که این حمله هیچ خسارت جانی به همراه نداشت.

کد ویدیو

پایگاه خبری المعلومه نیز در خبری فوری نوشت که آمریکایی‌ها بار دیگر الحشد الشعبی را در مرز عراق هدف قرار دادند.

این حمله در حالی صورت می‌گیرد که قرار است تا چند روز دیگر، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق برای بررسی موضوع خروج مسالمت‌آمیز نیرو‌های آمریکایی عازم واشنگتن شود.

جمعه پیش، «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۲۶ ژوئیه (چهارم مردادماه) میزبان نخست‌وزیر عراق در کاخ سفید خواهد بود.

وی در خصوص هدف سفر الکاظمی به واشنگتن گفت که این سفر تأکیدی بر مشارکت راهبردی میان ایالات متحده و عراق و تقویت همکاری دوجانبه تحت توافق سال ۲۰۰۸ است که خروج نظامیان آمریکایی از عراق را مدیریت کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار