کد خبر:۹۵۰۱۱۲
قابل توجه داوطلبان؛

مهلت تکمیل فرم خوداظهاری داوطلبان آزمون ارشد ۱۴۰۰ آغاز شد

مهلت تکمیل فرم خود اظهاری داوطلبان مبتلا به کرونا که در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ ثبت نام کرده‌اند، از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در نوبت صبح روز‌های چهارشنبه ۶، پنجشنبه ۷ و جمعه ۸ مرداد ماه سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود و کارت ورود به جلسه داوطلبان نیز از سوم مرداد بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرده است که به منظور ارائه خدمات به آن دسته از متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ که مبتلا به کرونا شده‌اند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری و یا در منزل قرنطینه هستند) این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدابیر ویژه‌ای اتخاذ نموده است.

بر این اساس متقاضیانی که علائم بیماری آن‌ها از تاریخ  ۲۵ تیر به صورت قطعی تایید شده، لازم است از امروز دوشنبه  ۲۸ تا چهارشنبه ۳۰ تیرماه با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان (بخش آزمون کارشناسی ارشد) فرم خوداظهاری را تکمیل کرده و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا (تاییدیه بیمارستان و یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا) را در بخش مورد نظر بارگذاری نمایند.

متقاضیانی که این فرم را تکمیل نمایند براساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت از سایر متقاضیان جدا شده و آزمون آن‌ها در یکی از بیمارستان‌های تعیین شده صرفا در شهر‌های محل آزمون به همراه سایر متقاضیان مبتلا به بیماری کرونا برگزار خواهد شد.

سازمان سنجش تاکید کرد؛ با توجه به اینکه این سازمان اطلاعات متقاضیان آزمون را برای بررسی در سامانه ماسک به وزارت بهداشت ارسال می‌کند، درصورتی که متقاضی در بازه زمانی مذکور دچار بیماری کرونا شده باشد و موضوع را در سامانه خوداظهاری اعلام کند، اطلاعات وی از وزارت بهداشت اخذ خواهد شد. براین اساس انتظار دارد متقاضیان  نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری سازمان سنجش اقدام لازم را به عمل آورند تا برنامه ریزی لازم در زمان مناسب برای تعیین حوزه امتحانی آن‌ها به عمل آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار