آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۰۸۵۰

خسروپناه درگذشت حجت‌الاسلام فرج‌نژاد را تسلیت گفت

معاون دانشگاه آزاد با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام محمدحسین فرج‌نژاد نویسنده و پژوهشگر را تسلیت گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در پی درگذشت حجت‌الاسلام محمدحسین فرج‌نژاد نویسنده و پژوهشگر، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رییس سابق مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران پیام تسلیتی منتشر کرد.

مشروح متن این‌پیام به این‌ترتیب است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر دلخراش ارتحال محقق ارجمند و فعال فرهنگی در عرضه رسانه و فضای مجازی و منتقد ایدئولوژی صهیونیستی مرحوم مغفور محمد حسین فرج نژاد و خانواده اش در قربانگاه عید قربان، همه دوستان و دغدغه‌مندان عرصه فرهنگ را غمناک و عزادار کرد.

این پژوهشگر دانشمند، انسانی خلیق، فهیم، ولایی و متواضعی بود که با زندگی زاهدانه اش، عمرش را وقف دفاع از فرهنگ اسلامی ساخت و خانواده و فرزندانش را در این راه قربانی کرد.

پژوهشگران فرهنگی راه این مجاهد علمی را ادامه دهند و مسئولان امنیتی، پیگیر علل این حادثه ناگوار و مشکوک باشند.

علو درجات این جهادگر بهشتی و خانواده و فرزندان مغفور و مرحومشان را از خداوند سبحان خواستاریم.

رضوان و جنت الهی و ضیافت علوی و فاطمی نصیبشان باد.

طوبی له و حسن مآب
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار