کد خبر:۹۵۱۲۵۸
قابل توجه علاقه‌مندان؛

هر آنچه که باید درباره واکسن عفونت ریه بدانید

یک شرکت خارجی نتایج مربوط به واکسن ضد نوعی عفونت ریه که در آن از نانوذرات استفاده شده است را در قالب دو مقاله منتشر کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ویرومتیکس (Virometix) یکی از شرکت‌های خصوصی زیست‌فناوری سوئیس در حال تولید نسل جدیدی از واکسن‌ها و دارو‌های ایمنی درمانی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های عفونی و بیماری‌های سرطانی است. این شرکت به تازگی از انتشار کلیدی‌ترین داده‌های اثبات مفهوم غیربالینی در مورد واکسن در حال توسعه خود خبر داده است. نتایج مربوط به این واکسن موسوم به V- ۳۰۶ در دو نشریه بسیار معتبر به چاپ رسیده است.

نتایج منتشر شده، واکسن V-۳۰۶ را احتمالاً با استفاده از یک روش واکسیناسیون بدون سوزن، برای پیشگیری در برابر عفونت ویروس متناوب تنفسی (RSV) تأیید می‌کند.

اولین مقاله در NPJ Vaccines منتشر شده است که داده‌ها نشان می‌دهد که از آنتی‌ژن و سیستم تحویل نانوذرات مصنوعی برای تولید این واکسن (V-۳۰۶) به‌منظور پیشگیری در برابر عفونت RSV استفاده شده است. تجویز V-۳۰۶ باعث ایجاد سطح بالایی از آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده خاصی شده که باعث محافظت از عفونت RSV در مدل‌های حیوانات پیش بالینی می‌شود.

این نتایج نشان می‌دهد که تولید یک واکسن RSV خاص اپی توپ مصنوعی ایمن و موثر ممکن است عملی باشد و از مطالعه فاز ۱ در حال انجام با V-۳۰۶ در زنان داوطلب سالم در سن باروری پشتیبانی کرده است.

مقاله دوم در نشریه Vaccine منتشر شده است و داده‌های مهمی را برای تأیید پتانسیل V-۳۰۶ به‌ منظور تجویز «از راه پوست» از طریق پچ پوست ارائه می‌دهد. به دنبال تجویز V-۳۰۶، پاسخ ایمنی با افزایش قابل توجهی در آنتی‌بادی‌های اختصاصی برای آنتی‌ژن مورد نظر و خنثی‌سازی RSV مشاهده می‌شود.

 

واکسیناسیون با V-۳۰۶ به‌طور قابل توجهی همانندسازی ویروس در ریه موش‌ها را پس از آلودگی RSV از طریق داخل بینی بدون ایجاد بیماری را کاهش می‌دهد. این روش واکسیناسیون بدون سوزن می‌تواند برای جمعیت‌های آسیب ذیر مانند نوزادان، زنان باردار و افراد مسن مناسب باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار