آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۰۵۴
در دومین اجلاس مدیران آموزش و پرورش؛

پروژه مهر و سناریو‌های بازگشایی مدارس تشریح شد/ مدل‌های بازگشایی مدارس

در دومین روز از اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش پروژه مهر و مدیریت راهبری فعالیت‌های مرتبط با بازگشایی مدارس تشریح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه و مسئول ستاد بازگشایی مدارس در دومین روز از در سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش که در حال حاضر در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است که امکان پوشش آن از طریق شبکه شاد برای خبرنگاران فراهم شده است، در میزگرد پروژه مهر و مدیریت و راهبری فعالیت‌های مرتبط با بازگشایی مدارس گفت: پیش بینی‌هایی برای بازگشایی مدارس داشتم و بر این اساس سناریو‌های مختلفی را باید در نظر می‌گرفتیم. سناریوی اول برای یک وضع مطلوب است که تقریباً غیرمحتمل است. در سناریوی اول ما شرایط عادی بازگشایی را می‌توانیم داشته باشیم ه حداقل در ۶ ماهه اول به نظر این شرایط وجود ندارد.

وی ادامه داد: سناریوی دوم جزو سناری‌های ممکن است و برای ما هم همچنان مطلوب است که با رعایت پروتکل‌ها بتوانیم بازگشایی مدارس را داشته باشیم. این در صورتی است که واکسیناسیون کامل باشد و مقید به رعایت پروتکل‌ها باشیم. در این سناریو می‌توانیم آموزش با کیفیتی داشته باشیم.

کمرئی ادامه داد: بین سناریوی دوم و سوم تفاوت زیادی وجود ندارد و بیشتر از نظر اجرا تفاوت وجود دارد. در سناریوی سوم ترکیب آموزش حضوری و غیرحضوری را پیش بینی کردیم و تا حدی در این شیوه می‌توانیم کیفیت را شاهد باشیم.

وی درباره سناریوی چهارم و پنجم بازگشایی مدارس در مهر ۱۴۰۰ بیان کرد: در سناریوی چهارم متناسب با شرایط استان‌ها که از رنگ بندی تبعیت می‌کند ما بازگشایی و عدم بازگشایی مدارس را خواهیم داشت. در سناریوی پنجم نیز در صورتی است که اوضاع کرونا تشدید شود که با توجه به روندی که کشور طی می‌کند بعید است این سناریو را داشته باشیم، اما موظف بودیم برایش پیش بینی داشته باشیم. ما بین سناریو‌های ۲،۳ و ۴ گمان می‌کنیم یک سناریو را در مهر ۱۴۰۰ خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار