آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۹۵۹

اتهام‌زنی بلینکن به ایران

وزیر خارجه آمریکا در ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران به کشتی اسرائیلی در دریای عمان حمله کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آنتونی بلینکن روز یکشنبه مدعی شد بر اساس بررسی اطلاعات موجود مطمئن است ایران با استفاده از پهپادهای انفجاری این حمله را اجرا کرده است.

وی افزود: ما با شرکای خود برای بررسی اقدامات بعدی همکاری می کنیم و با دولت های منطقه و خارج از منطقه در خصوص پاسخ مقتضی مشورت می کنیم.

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز امروز مدعی شده بود که ایران عامل هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی است.

پس از وی دومنیک راب وزیر امور خارجه انگلیس هم‌نوا با صهیونیست‌ها ادعای آنها علیه ایران را تکرار کرد و مدعی شد تهران در پشت پرده حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان قرار دارد.

راب مدعی شد ارزیابی ها نشان می دهد ایران به احتمال زیاد به نفتکش مرسر استریت در آب های بین المللی در سواحل عمان حمله کرده است.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه در کنفرانس خبری امروز درباره اتهام زنی رژیم صهیونیستی به ایران مبنی بر حمله به کشتی متعلق به رژیم اشغالگر قدس گفت: موجودیت رژیم اشغالگر قدس باید دست از این اتهام زدن‌های واهی بردارد. این بار اولی نیست که رژیم اشغالگر قدس این چنین اتهاماتی را متوجه کشور ما می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار