آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۳۷۰۰

برخورد ۲ قطار مسافربری در جمهوری چک

دو قطار مسافربری ساعاتی پیش در جمهوری چک با یکدیگر برخورد کردند که این حادثه تا این لحظه ۲ کشته و ۵۰ زخمی در پی داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دویچه وله، حادثه برخورد دو قطار مسافربری در نزدیکی شهر «پیلسن» جمهوری چک که امروز چهارشنبه رخ داد، ده‌ها تن زخمی و مجروح بر جای گذاشت.

به گفته برخی منابع خبری، تاکنون دست کم دو نفر کشته و ۵۰ تن دیگر زخمی شده اند.

پلیس چک گزارش داده است که بالگرد‌های امدادی این کشور برای کمک به مجروحان این حادثه در صحنه حاضر شده اند. سرویس‌های امدادی به همراه نیرو‌های آتش نشانی نیز جهت امدادرسانی در محل سانحه حضور دارند.

این حادثه حدود دو ساعت پیش رخ داده است. گفته می‌شود «کارل هاولیچک» وزیر ترابری چک نیز عازم محل حادثه است.

هاولیچک در جمع خبرنگاران گفت: بنابر برآورد‌های اولیه، راننده یکی از قطار‌ها با عبور از چراغ قرمز مسبب رخ دادن این سانحه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار