کد خبر:۹۵۴۱۳۴

تکرار ادعا‌های بی‌اساس رژیم صهیونیستی در بیانیه وزرای خارجه گروه هفت

وزرای خارجه گروه هفت در بیانیه‌ای مشترک و همسو با ادعا‌های بی اساس رژیم صهیونیستی، ایران را مسئول حمله به کشتی مرسر استریت خواندند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، وزرای خارجه گروه هفت در یک بیانیه مشترک حمله به نفتکش مرسر استریت را محکوم کرده و اعلام کردند: حمله به نفتکش مرسر استریت عمدی بوده و قانون‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته است.

در ادامه این ادعا‌ها گروه هفت افزود: همه شواهد ایران را مسئول حمله به مرسر استریت نشان می‌دهند.

گروه هفت ادعای بی‌اساس خود را ادامه داده و اضافه کرد: ایران صلح و امنیت بین‌المللی را به خطر می‌اندازد.

گروه ۷ شامل کشور‌های آمریکا، آلمان، انگلیس، ژاپن، فرانسه، ایتالیا و کانادا می‌شود.

جمعه گذشته نفتکش رژیم صهیونیستی با نام «مرسر استریت» در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت. پس از آن اتهامات بی‌اساسی بدون ارائه شواهد درباره کشورمان مطرح شد.

پیش از این، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پاسخ به تهدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود: این رژیم در مورد تازه‌ای از نقض فاحش قوانین بین‌المللی، حالا بی‌شرمانه ایران را به اقدام نظامی تهدید می‌کند.

خطیب زاده افزود: این رفتار شرارت‌بار از حمایت کور غرب نشأت می‌گیرد. ما به روشنی اعلام می‌کنیم که هرگونه اقدام احمقانه علیه ایران با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد.

در ادامه تکاپوی غرب برای تشدید فضاسازی علیه ایران همزمان با انتقال قدرت به دولت جدید جمهوری اسلامی، وزیر امور خارجه انگلیس هم شورای امنیت سازمان ملل را برای اتخاذ موضع علیه ایران تحت فشار قرار داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار