گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * بیمارستان امام خمینی (ره) کرج با مجموعه بزرگی از امکانات پیشرفته و تجهیزات پزشکی مدرن، این روزها که مردم و بیماران مبتلا به کرونا نیاز به تخت دارند، خالی مانده است. دعوای حقوقی بین سازمان همیاری شهرداریهای استانداری البرز و بنیاد شهید از یک سو و بخش خصوصی از سوی دیگر، باعث شده تختهای مجهز این بیمارستان خالی بماند.
یکی از کارکنان این بیمارستان روز گذشته ویدئویی از بخش ICU این بیمارستان منتشر کرده و با نمایش تختهای خالی این بخش، از مسئولان گلایه کرده که چرا در این روزها، از این تجهیزات استفاده نمیشود.
کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به انتشار این ویدئو به خبرنگار ما گفت که قرار است از تختهای این بیمارستان، صرفا برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در زمان پیک پنجم استفاده شود.
جهانپور توضیح داد: این بیمارستان به سازمان همیاری شهرداری کرج و سازمان بنیاد شهید متعلق بوده که از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذاری میشود. ظاهرا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل نمیکند و بیمارستان مجددا توسط مالکان اولیه آن پس گرفته میشود. اما پروده قضایی و مشکلات آن بین هر هر بنیاد شهید، سازمان همیاریها و بخش خصوصی در دستگاه قضایی در دست بررسی است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در خیز پنجم همه گیری کرونا، دانشگاه علوم پزشکی البرز طی نامهای با توجه به کمبود تخت دانشگاهی در این استان و احتمال نیاز به بستری، از استانداری البرز درخواست کرده که در زمان پیک، تختهای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، صرفا برای بستری بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی رونوشت درخواست خود را به مسئولان قضایی استان نیز ارسال کرده است.
محمد فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با اشاره به ویدئو گفت: سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداریهای استان البرز هستند و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.
فتحی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی با تمام ظرفیت تختهای بیمارستان و کادر درمان خود توانسته خدمات مطلوبی ارائه دهد، گفت: با این حال موج پنجم بسیار شدیدتر از موجهای قبلی است و بیمارستان امام خمینی (ره) کرج میتواند در این زمینه به ما کمک کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: مکاتبات و پیگیریهای لازم با مقامات استانی برای اینکه بتوانیم از ظرفیت درمانی این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم، انجام شده است. امیدواریم موانع قانونی آن با همت مسئولان رفع شود تا این بیمارستان به عنوان پشتیبان دانشگاه قرار گیرد.
وی توضیح داد: اضافه شدن فضای درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) در شرایط کنونی بیماری کرونا حتی به صورت موقتی بسیار موثر خواهد بود و طی مکاتبهای که دانشگاه با استانداری البرز در این خصوص انجام داده و پیشنهاد شده است تا در صورت نیاز و تا زمان فروکش شدن بیماری در استان، بیمارستان امام خمینی (ره) با تمام تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بصورت موقت در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.
فتحی ابراز امیدواری کرد که با اختیار گذاشتن این بیمارستان به دانشگاه تا کاهش موج کرونایی بتوان به مدیریت هرچه بهتر تختهای بیمارستانی کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه در موج پنجم کرونا و سویه جدید دلتا فشار و سختی زیادی به کادر درمان تحمیل میشود، افزود: نیروهای بهداشت و درمان بیش از ۱۷ ماه است که در مبارزهای بی امان با کرونا هستند.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کرج خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان به صورت قانونی رفع شود و مردم استان بتوانند از ظرفیت درمانی این بیمارستان مثل گذشته بهرهمند شوند.