آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۷۶۵

دانشگاه اردکان یزد در فهرست برترین‌های رتبه‌بندی گوگل اسکالر قرار گرفت

طبق جدیدترین نتایج منتشر شده در پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه وبومتریکس، دانشگاه اردکان در فهرست ۱۲۹ دانشگاه برتر ایران و ۴۲۳۴ موسسه برتر جهان بر اساس تعداد استنادات در گوگل اسکالر قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق جدیدترین نتایج منتشر شده در پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه وبومتریکس، دانشگاه اردکان در فهرست ۱۲۹ دانشگاه برتر ایران و ۴۲۳۴ موسسه برتر جهان بر اساس تعداد استنادات در گوگل اسکالر (رتبه‌بندی TRANSPARENT) قرار گرفت.

علی فتح‌زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اردکان در این خصوص اظهار داشت: طبق ویرایش دوازدهم نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر اساس استنادات «گوگل اسکالر» در جولای ۲۰۲۱، دانشگاه اردکان برای چندمین بار در فهرست برترین دانشگاه‌های ایران قرار گرفته است.


وی افزود: در این رتبه‌بندی ۱۲۹ دانشگاه ایرانی در فهرست ۴۲۳۴ موسسه برتر جهانی قرار گرفته‌اند که دانشگاه اردکان با تعداد ارجاعات ۲۲۳۰، رتبه ملی ۱۰۷ و رتبه جهانی ۳۷۲۵ را کسب نموده است. این در حالی است که دانشگاه اردکان در بین دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم رتبه ۵۷ را به خود اختصاص داده است.


فتح‌زاده در ادامه ضمن تشکر از تلاش‌های ارزنده همکاران دانشگاهی، با اشاره به اهمیت ارتقای جایگاه دانشگاه اردکان در رتبه بندی‌های ملی و بین‌المللی از اعضای هیأت علمی خواست چنانچه تاکنون نسبت به ایجاد پروفایل در گوگل اسکالر اقدام ننموده‌اند، این موضوع را در اولویت قرار دهند.


وی تاکید کرد: از نام رسمی دانشگاه و آدرس ایمیل آکادمیک در عضویت استفاده شود تا استاندارد سازی نام و وابستگی درست انجام گیرد.


شایان ذکر است، وبومتریکس هرساله به منظور شفافیت رتبه‌بندی خود تعداد استنادات دانشگاه‌ها بر اساس پروفایل‌های گوگل اسکالر را به صورت نسخه بتا (Beta) به نمایش می‌گذارد. این نظام رتبه‌بندی، موسسه‌ها را با نشانی وب‌سایتشان در پایگاه «گوگل اسکالر» شناسایی و ۲۱۰ پروفایل عمومی برتر آن‌ها را با حذف ۲۰ پروفایل ابتدای لیست پایش می‌کند. پس از آن استناد‌ها شمارش و موسسه‌ها بر پایه شمار استنادهایشان رتبه‌بندی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار