کد خبر:۹۵۶۲۸۹
با هدف اشتغال و توانمندسازی دانشجویان؛

مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان «مدرسه مجازی تابستانه» برگزار می‌کند

«مدرسه مجازی تابستانه» از سوی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با هدف اشتغال و توانمندسازی دانشجویان برگزار می‌شود.
مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان «مدرسه مجازی تابستانه» برگزار می‌کند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به‌عنوان یکی از متولیان اصلی در زمینۀ آموزش مجازی در کشور با هدف توانمندسازی و ارتقای مهارت‌های فراگیران و جهت جبران ضعف‌های مهارتی و تخصصی جوانان و دانشجویان اقدام به طراحی و برگزاری مدرسه مجازی تابستانه "به روز باش" نموده است. مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به‌عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش مجازی کشور، زمینۀ ایجاد تحول همه‌جانبه، گسترده و عمیق در مفاهیم و محتوای آموزشی و نوع ارائه آن را فراهم می‌آورد و با برنامه‌های راهبردی و تحول‌آفرین در نظر دارد تا امکان کسب شایستگی‌های لازم و تکوین و تعالی آموزشی - تربیتی مخاطبین خود را فراهم آورد.

مدرسه مجازی تابستانه "به روز باش" به منظور دانش‌افزایی و ارتقای مهارت‌های کاربردی مخاطبان، قبل از ورود به بازار کار طراحی شده است. این مدرسه فرصتی را ایجاد می‌کند تا دانشجویان و فراگیران ارتباط موثری با صنعت برقرار کنند و بیشتر، پرورش مهارت‌ها و توانمندسازی خود را در نظر داشته باشند.


مدرسه مجازی تابستانه "به روز باش" یک برنامه کاربردی با رویکرد مهارتی و توانمندسازی است که متناسب با نیاز مخاطب در پلتفرم مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان با اهداف زیر ارائه می‌شود:


توسعه و تقویت مهارت‌های رشد فردی و اجتماعی مخاطبان

تقویت مهارت‌های علمی و تخصصی موردنیاز کسب و کار در افراد

ایجاد و توسعه مهارت‌های کارآفرینی

استفاده بهینه از اوقات فراغت جهت کسب دانش و مهارت در تمامی زمینه‌های تحصیلی، شغلی و زندگی

درک عمیق رشته‌های تحصیلی و بازار‌های کسب و کار هر رشته برای افراد

افزایش مهارت‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی در افراد

توانمندسازی افراد در مهارت‌های مدیریتی، علمی و تخصصی در موقعیت‌های شغلی

مدرسه تابستانه "به روز باش" در واقع یک برنامه آموزشی، کاربردی و مهارتی است که برای قبل از ورود به بازار کار طراحی شده است و به مخاطبان کمک می‌کند مسیر تحصیلی و شغلی آینده خود را بهتر انتخاب کنند.

مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان در مدرسه مجازی تابستانه "به روز باش"، جهت ارتقا و توانمدسازی دو گروه از جوانان برنامه آموزشی تنظیم کرده است.

دوره تداوم برای دانشجویان و جوانان رده سنی (۱۸ تا ۳۲) طراحی شده است؛ تداوم در واقع مخفف توانمندسازی دانشجویان و مهارت‌آموزی می‌باشد که جهت آماده ساختن جوانانی که هنوز وارد بازار کار و اشتغال نشده‌اند، برنامه بسیار مفیدی است.

دوره تعالی نیز ویژه مخاطبینی با میانگین سنی بیشتر از ۲۸ سال است. تعالی مخفف توانمندسازی عالی ویژه استادان، کارکنان، والدین و سایر شهروندان می‌باشد که این افراد اغلب شاغل هستند و نقش اجتماعی بر عهده دارند، اما به دلیل ضعف در بخش مهارت‌ها و توانمندی‌های تخصصی، قادر به ایفای مطلوب و بهینه نقش‌هایشان نیستند.

در مدرسه مجازی تابستانه "به روز باش" دوره‌های کاربردی و مهارتی مانند «مربی‌گری مهارت‌های زندگی کودک و نوجوان، تربیت درمانگر (رفتاردرمانی دیالکتیک)، مدیریت هیجان، فن بیان، مدیریت رفتار در فضای مجازی، مهارت مثبت‌اندیشی، مهارت تفکر انتقادی، رابطۀ بین فردی در ایام کرونا، چگونه مادری شایسته باشیم؟، مدیریت استرس، مقاله نویسی در مجلات خارجی» و دوره‌های ویژه کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و جوانان مثل «دوره جامع ارز‌های دیجیتال (سطح مقدماتی و پیشرفته)، آموزش نرم‌افزار پریمیر، آموزش نرم‌افزار فتوشاپ، آموزش نرم‌افزار تحلیل داده‌های آماری با SPSS، آموزش ICDL و دوره مقاله نویسی» برگزار می‌شود.


مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان تمامی این دوره‌های آموزشی را با اساتید و مدرسین برجسته کشور برگزار می‌کند. مدرسینی که دغدغه آموزش با کیفیت، وقت و انرژی فراگیر و کاربردی بودن فعالیت‌شان همیشه بارز بوده است.

در پایان این مدرسه آموزشی برای افرادی که در دوره‌های آموزشی ثبت نام کرده‌اند، گواهینامه معتبر آموزشی صادر خواهد کرد.


این مرکز هم‌اکنون با برخورداری بیش از ۲.۴۰۰.۰۰۰ نفر مخاطب ثبت‌نام‌شده به‌عنوان بزرگترین سکوی آموزش مجازی کشور در حال فعالیت است. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر همچون نحوه شرکت در دوره‌ها، هزینه دوره‌ها و تخفیف‌های ارائه شده مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس ecnahad.ir/beroozbash مراجعه کرده و از درس‌ها و دوره‌های این طرح بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار