آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۷۴۱۵

بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی درخصوص غنی‌سازی ایران

سه کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک اقدامات ایران مبنی بر غنی‌سازی شصت درصدی اورانیوم را محکوم کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، تروئیکای اروپایی در بیانیه‌ای که در وبسایت وزارت خارجه انگلیس منتشر شد، آورده‌اند: ما دولت‌های فرانسه، آلمان و انگلیس با نگرانی عمیق گزارش‌های اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تولید اورانیوم فلزی با غنای ۶۰ درصد توسط ایران برای اولین بار و افزایش چشم‌گیر ظرفیت تولید اورانیوم تا سقف ۶۰ درصد را تایید می‌کردند را دریافت کردیم.

تروئیکای اروپایی با تاکید بر آنچه که "تخطی‌های جدی ایران" خوانده شد نوشتند: نگرانی ما نیز با این حقیقت که ایران دسترسی آژانس اتمی را با خروج از توافق نظارتی برجام و توقف اجرای پورتکل احقاقی محدود ساخته بیشتر کرده است.

در این بیانیه آمده است که اقدامات ایران با توجه به توقف دوماهه‌ی مذاکرات وین بیشتر "دردسرساز" است و ممانعت ایران از بازگشت به مذاکرات "بازگشت به برجام را پیچیده‌تر" کرده است.

در انتهای بیانیه تروئیکای اروپایی آمده است: ایران باید فعالیت‌های مغایر با برجام را بدون تاخیر متوقف کند. ما از ایران می‌خواهیم که در اسرع وقت با ذهنیت به نتیجه رساندن سریع و موفق گفتگو‌ها به مذاکرات بازگردد. ما بار‌ها تاکید کرده‌ایم که زمان به نفع هیچ کسی نیست.

این بیانیه در حالی از سوی تروئیکای اروپایی منتشر می‌شود که طرف اروپایی در برجام تاکنون به هیچ یک از تعهدات خود در برجام عمل نکرده و پس از خروج دولت سابق آمریکا از برجام به سان سگ دست آموزی فقط دنباله رو سیاست‌های کاخ سفید بودند. ایران مدت‌ها پس از آنکه هیچ یک از طرف‌های برجامی اش به تعهدات خود عمل نکردند با هشدار به آن‌ها درباره کاهش تعهدات خود در زمینه توافق هسته‌ای اقدام به کاهش گام به گام تعهدات خود کرد با این حال تا امروز هیچ یک از طرف‌ها گامی در راستای تعهدات برجامی خود برنداشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار