آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۱۳۴
نماینده کنست:

«اسرائیل» به تهدید آمریکا علیه ایران نیازمند است

نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی با بیان اینکه منطقه غرب آسیا در حال حاضر با وضعیت ده سال پیش آن متفاوت است، گفت صحبت‌های آمریکا درباره ایران کافی نیست و واشنگتن باید تهدیدی معتبر در مسئله هسته‌ای به تهران نشان دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با دیدار «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا که با تمرکز بر موضوع ایران برگزار شد، نمایندگان پارلمان این رژیم (کنست) خواستار تهدید واشنگتن علیه تهران شدند.

«زِوی هاوزِر» رئیس کمیته نظامی و امور خارجی کنست شامگاه یکشنبه در مصاحبه‌ای رادیویی، گفت: «در کل، دیدار [بنت و بایدن]عالی بود. ۴۸ ساعت گذشته و ما هنوز شاهد موج دوم واکنش‌ها نیستیم، که این خود نشانه‌ای بسیار خوب است. باید توجه داشت چیز‌هایی که در [جلسه]محرمانه گفته می‌شود، بسیار مهم هستند».

به نوشته وبگاه «عاروتص شِوَع» هاوزر ضمن مهم توصیف کردن بیانیه آمریکا درباره ایران و برنامه هسته‌ای آن، اظهار داشت: «اما فقط حرف زدن، کافی نیست بلکه باید تهدید معتبر آمریکا در مقابله با ستیزه‌جویی ایران درمسئله هسته‌ای وجود داشته باشد. به نظر من، این یک شانس ضروری برای هرگونه شانس دیپلماتیک [با ایران]است».

بر اساس این گزارش، وی با بیان اینکه آمریکا مهمترین دوست رژیم صهیونیستی از منظر‌های مختلفی است، افزود: «بین صلح و جنگ، توالی از احتمالات وجود دارد... بعضی اوقات بین دوستان اختلاف نظر وجود دارد، اما نیازی نیست که برای هر اختلافی سراغ رسانه‌ها برویم و مقابل آن‌ها ضربات کلامی متقابل به هم بزنیم».

این نماینده کنست وضعیت منطقه غرب آسیا را به این شکل تحلیل کرد: «ما شاهد فرایندی در آمریکا و اسرائیل هستم، مبنی بر اینکه درکی وجود دارد که خاورمیانه سال ۲۰۲۱، دیگر همان خاورمیانه ۲۰۱۱ نیست. هنوز اختلافاتی وجود دارد، اما دو طرف می‌دانند که چگونه آن‌ها را حل کنند».

اظهارات‌ها در حالی است که پایگاه خبری آمریکایی گزارش داد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رئیس جمهور آمریکا قول داده که همانند نتانیاهو، آشکارا به مبارزه علیه برجام نخواهد پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار