به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعضای دانشجویی شورای نظارت بر نشریات دانشجویی در نامه ای به عین اللهی ، وزیر بهداشت نسبت به تصمیم گیریهای خود سرانه و بدون مشورت مدیرکل فرهنگی این وزارت خانه انتقاد کردند که متن نامه به شرح زیر است:
شورایی در معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت رسیدگی و نظارت برعملکرد نشریات دانشگاهی وجود دارد که اعضای این شورا شامل معاونت فرهنگی وزارت، نماینده تام الاختیاردفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، عضو حقوقدان وعضو علمی، دو نماینده از مدیران مسئول نشریات دانشجویی که با رای مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انتخاب میشوند، حضور دارند. متاسفانه در سالهای اخیر با اقدامات مغرضانه و سلیقهای جایگاه این شورای ناظر رو به افول رفته است و توسط برخی مسئولین اقداماتی جهت اعمال قدرت، پیش برد اهداف جریانهای معاند و اختلال در روند کار این شورا و انتخاباتهای مختلف نشریات صورت گرفته است، که علیرغم پیگیریهای متعدد توسط نمایندگان دانشجویان نتیجهای حاصل نشده است.
اخیرا و در تاریخ ۲ شهریور ماه ۱۴۰۰ نامهای مبنی بر برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی از طرف معاونت فرهنگی به دانشگاهها ابلاغ گردیده است. ابلاغیهای که عالیترین مرجع تصمیم گیری در حوزه نشریات یعنی شورای ناظربرنشریات وزارت بهداشت و حتی بسیاری از فعالین نشریات از آن بی اطلاع بوده و صرفا با نظر و امضای شخص مدیرکل فرهنگی آقای دکتر زائری لطف به دانشگاهها ارسال گردیده است.
شایان ذکراست این مسئله در دستور جلسه سی و هفتم شورای ناظر قرار داشت، اما به دلیل ضیق وقت به آن پرداخته نشد و به جلسه بعد موکول شد، ولیکن با به تعویق افتادن عامدانه جلسه، پیش از برگزاری جلسه سی و هشتم و تصمیم گیری توسط شورای ناظر، عدهای که همواره خود را مشروعتر و مقبولتر از شورا میدانند، بدون هیچ توضیحی و سرخود نسبت به ابلاغ چنین نامهای اقدام میکنند.
پس از پیگیری و درخواست از معاونت محترم فرهنگی وزارت دکتر لاری به عنوان رئیس شورای ناظر برنشریات جهت رسیدگی به این مسئله و قول ایشان مبنی بر پیگیری، زائری لطف درتماس با فاطمه صحرانشین یکی از اعضا دانشجویی شورای ناظر برنشریات با لحنی بسیار تند ابراز داشتند دلیلی وجود ندارد ما (مسئولین فرهنگی وزارت) هر موضوعی را در جلسات شورای ناظر مطرح کنیم و حوزه کاری شورای ناظر صرفا محدود در پاسخ به استفساریهها و رسیدگی به درخواستهای نشریات میباشد. واضح است چنین نگاه و تفکری خلاف خط و مشی تشکیل این شوراست و حقانیت ومشروعیت این شورا را زیر سوال برده، جایگاه مطالبه گری و حق خواهی دانشجویان را تنزل داده، رسما این شورا را بی مصرف و نمایشی ساخته و فضا را برای تصمیم گیریهای مغرضانه مهیا میسازد. امری که نگرانی ما را در خصوص برخی طراحیها جهت روی کار آوردن ورشکستگان سیاسی آنهم در واپسین روزهای حضور این افراد در حوزه فرهنگی وزارت شدت میدهد؛ لذا از حضرتعالی خواستار رسیدگی و برخورد قاطع و جدی با این قبیل اقدامات خودسرانه و خلاف قانون برای حفظ و صیانت جایگاه شورای ناظر بر نشریات میباشیم.
و من الله توفیق
فاطمه صحرانشین، عضو شورای ناظر برنشریات وزارت بهداشت و نماینده مدیران مسئول نشریات
محمد فامیلیان، عضو شورای ناظر برنشریات وزارت بهداشت و نماینده مدیران مسئول نشریات