آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۶۸۶

انجام واکسیناسیون مرحله دوم دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس تا ۱۶ شهریور

مدیر سلامت و بهداشت دانشگاه تربیت مدرس گفت: تزریق دوز دوم واکسن دانشجویانی که روز‌های ١٨ و ١٩ مرداد، دوز نخست واکسن سینوفارم و برکت را دریافت کرده‌اند تا ١٦ شهریور انجام می‌شود.

انجام واکسیناسیون مرحله دوم دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس تا ۱۶ شهریور

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر سلامت و بهداشت دانشگاه تربیت مدرس گفت: تزریق دوز دوم واکسن دانشجویانی که روز‌های ١٨ و ١٩ مرداد، دوز نخست واکسن سینوفارم و برکت را دریافت کرده اند، روز سه شنبه ١٦ شهریور انجام می‌شود.


وی افزود: تلاش ما این است تا پایان روز سه شنبه تزریق دوز دوم واکسن تمامی اساتید و کارکنان (واکسینه شده با سینوفارم و برکت) و نیز آن دسته از دانشجویانی که دوز نخست واکسن خود را دریافت کرده اند، به پایان برسد و پس از آن بتوانیم به تدریج سایر دانشجویان را واکسینه کنیم.

 

لازم به ذکر است،  تزریق دوز دوم واکسن دانشگاهیان تا ۱۶ شهریور ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار