کد خبر:۹۶۱۹۸۲

ابلاغ پرداخت ماهانه غرامت دستمزد ایام بارداری

به منظور بهینه‌سازی فرایند‌ها با رویکرد کاهش مراجعات، افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان و تسریع و تسهیل در ارائه خدمات غیرحضوری، در بخشنامه‌ای از سوی معاونت بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ماهانه مرخصی زایمان به همه واحد‌های اجرایی این سازمان ابلاغ شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به منظور بهینه‌سازی فرایند‌ها با رویکرد کاهش مراجعات، افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان و تسریع و تسهیل در ارائه خدمات غیرحضوری، در بخشنامه‌ای از سوی معاونت بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ماهانه مرخصی زایمان به همه واحد‌های اجرایی این سازمان ابلاغ شد.

 در بخشنامه صادره از سوی مهرداد قریب معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی، مقرر شد واحد‌های اجرایی این سازمان پس از ارائه درخواست و ارسال مدارک دریافت کمک بارداری (مرخصی زایمان) از سوی بیمه شده و ارسال لیست حق بیمه مربوطه با رعایت ضوابط مقرر در بند ۹۶ ماده ۲ و ماده۶۷ قانون تامین اجتماعی نسبت به صدور سند پرداخت مرخصی زایمان به صورت ماهانه اقدام و این فرایند را تا پایان مدت مرخصی زایمان ادامه داده و از موکول کردن پرداخت تعهد مذکور به اتمام دوره مرخصی زایمان خودداری کنند.

سید مرتضی موتورچی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در توییتی با اشاره به پرداخت ماهانه غرامت دستمزد ایام بارداری گفته است، «غرامت دستمزد ایام بارداری که با تاخیر پس از پایان مرخصی زایمان پرداخت می‌شد به موجب بخشنامه جدید تامین اجتماعی در کوتاهترین زمان و ماهانه پرداخت می‌شود.»

 مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری به شعب این سازمان در سراسر کشور اجرای مصوبه هیأت وزیران مبنی بر افزایش مرخصی زایمان از ۶ به ۹ ماه را ابلاغ کرد.

بر این اساس، بیمه‌شدگان زن با ارائه درخواست در سامانه خدمات غیرحضوری و بارگذاری مدارک و مستندات مربوطه شامل تصویر شناسنامه مادر، گواهی ولادت یا شناسنامه فرزند و گواهی پزشک ذیربط می‌توانند در صورت تمایل از افزایش مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار