آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۲۳۱۸

حشدالشعبی ۲ عنصر کلیدی داعش را در بغداد دستگیر کرد

نیرو‌های مردمی عراق در همکاری با پلیس این کشور موفق به بازداشت دو عنصر مهم داعشی در بغداد شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المعلومه، حشد شعبی عراق در همکاری با نیرو‌های امنیتی ارتش این کشور روز سه شنبه موفق به بازداشت دو عنصر مهم داعشی در بغداد شد.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های حشد شعبی پس از جمع آوری اخبار و اطلاعات دقیق از محل حضور تروریست‌ها در منطقه الصافی واقع در شمال بغداد موفق شدند یک تروریست داعشی را که پیشتر در زمینه بمب گذاری و انفجار علیه مردم عراق فعالیت می‌کرد، بازداشت کنند.

همچنین یک تروریست دیگر هم که پیش‌تر به عنوان نیروی نامه رسان در شهر‌های جنوبی بغداد فعالیت می‌کرد طی عملیاتی دقیق و با همکاری پلیس فدرال به دام انداخته شد.

گفتنی است که همزمان با عملیات مذکور دستگاه مبارزه با تروریسم عراق هم موفق شد یکی از باند‌های گروهک تروریستی داعش را در کرکوک متلاشی کند.

طبق این گزارش، در جریان عملیات اطلاعاتی نیرو‌های امنیتی عراق در کرکوک تمامی تروریست‌های مورد پیگرد کشته شدند.

پیش‌تر گفته شده بود که اعضای این باند در چندین عملیات علیه نیرو‌های امنیتی عراق در مناطق مختلف کرکوک مشارکت داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار