
کد خبر:۹۶۲۶۲۲
نخستوزیر موقت افغانستان: دوره خونریزی سرآمده است
نخستوزیر موقت افغانستان اعلام کرد، امارت اسلامی برای تامین امنیت افغانها و جهان تلاش خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ملا محمد حسن آخوند، نخستوزیر موقت افغانستان در گفتگو با شبکه الجزیره تاکید کرد: دوره خونریزی در افغانستان سر آمده است.
این نخستوزیر دولت تازه تاسیسی طالبان گفت، امارت اسلامی دوباره به افغانستان بازگشته و برای تامین امنیت افغانستان و جهان تلاش خواهد کرد.
او اضافه کرد: رهبران طالبان در برابر مسؤولیت و آزمایش بزرگی در قبال ملتشان هستند. ما برای این لحظه تاریخی متحمل خسارات بسیاری شدیم و دوره خونریزی در افغانستان تمام شده است.
نخستوزیر موقت افغانستان در این راستا از مسؤولین سابق خواست به کشور بازگردند. او قول داد، امنیت و جان آنها را تضمین خواهند کرد.
منبع: ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.