عکس‌های اربعین «چله وصل» به موزه امام علی (ع) رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۴۱۵۷

عکس‌های اربعین «چله وصل» به موزه امام علی (ع) رسید

نمایشگاه مجازی عکس‌های سعید محمودی ازناوه از اربعین با عنوان «چله وصل» در موزه امام علی (ع) برگزار می‌شود.
عکس‌های اربعین «چله وصل» به موزه امام علی (ع) رسید

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موزه امام علی (ع)، همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی، نمایشگاه عکس «چله وصل» ۲۶ شهریور تا ۵ مهر ۱۴۰۰ با نمایش آثاری از سعید محمودی ازناوه هنرمند عکاس در صفحه مجازی موزه هنر‌های امام علی (ع) برگزار می‌شود.

این نمایشگاه طی ۱۱ شب، ۵۵ اثر از پیاده روی عاشقان و زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به نمایش در می‌آید که با پای دل راهی کربلا هستند. پیش از این شش عنوان کتاب در خصوص پیاده روی اربعین و کتاب عاشورا در چهار گوشه ایران از این هنرمند عکاس توسط انتشارات نگار، امام رئوف به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید می‌توانند به صفحه اینستاگرام موزه هنر‌های دینی امام علی (ع) به آدرس imam_ali_museum مراجعه کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار