کد خبر:۹۶۵۰۱۳

شانه ساز: مردم بدون نگرانی خون اهدا کنند

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو که برای اهدای خون به مرکز وصال مراجعه کرده بود، در حین اهدای خون گفت: مردم بدون نگرانی می‌توانند خون اهدا کنند، زیرا مراکز از نظر پروتکل‌های بهداشتی و پیشگیری از کرونا بسیار ایمن است و احتمال ابتلا به کرونا در این مکان‌ها بسیار پایین است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدرضا شانه ساز که برای اهدای خون به مرکز وصال مراجعه کرده بود، در حین اهدای خون گفت: مردم بدون نگرانی می‌توانند خون اهدا کنند، زیرا مراکز از نظر پروتکل‌های بهداشتی و پیشگیری از کرونا بسیار ایمن است و احتمال ابتلا به کرونا در این مکان‌ها بسیار پایین است.

وی افزود: خودم سال‌ها است خون اهدا می‌کنم و این کار علاوه بر تامین سلامتی شهروندان، برای سلامتی خود انسان هم مفید است.

رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: انتقال خون خدمت بزرگی است و سازمان انتقال خون افتخار دارد که در میان سازمان‌های انتقال خون جهان جایگاه بالایی به دست آورده است و به دست آوردن این جایگاه بسیار سخت بوده، اما حفظ و ارتقای آن سخت‌تر است و من به همه همکاران سازمان انتقال خون خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم در انجام این کار مهم موفق باشند.

مهدی زاده، مدیر کل انتقال خون استان تهران نیز ضمن تشکر از این اقدام انسان دوستانه دکتر شانه ساز و حمایت و توجه وی به سازمان انتقال خون و خدمات آن گفت: در سال‌های اخیر که دنیا پاندمی کرونا را تجربه می‌کند روز‌های سختی را در تمامی مراکز انتقال خون دنیا شاهد بودیم، ولی خوشبختانه انتقال خون استان تهران توانست با کمک و حمایت گسترده مردم این بحران را به خوبی پشت سر بگذارد و ذخایر خون به نسبت کشور‌های دیگر کاهش اندکی داشت.

وی افزود: اهدای خون برای رفع نیاز مستمر نیاز به خون صورت می‌گیرد و اگر شهروندان آن را در برنامه زندگی خود بگنجانند و در طول سال اهدای خون را فراموش نکنند، بیماران با خیال آسوده درمان مناسب را دریافت می‌کنند.

وی از شهروندان دعوت کرد تا با توجه به عمر سه روزه پلاکت و نیاز بیماران اهدای خون و پلاکت را فراموش نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار