آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۰۲۷۶

خبر خوب برای خانواده‌‌های ایرانی / بیگلری: واکسن ایرانی-کوبایی حتی برای کودکان قابل استفاده است

رییس موسسه انستیتو پاستور ایران گفت: واکسن ایرانی-کوبایی در کودکان و در رده سنی ۲ تا ۱۸ سال می تواند به عنوان یک واکسن کاملا موثر با عوارض کم مورد استفاده قرار بگیرد که خبر خوبی برای خانواده های ایرانی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو علیرضا بیگلری، رییس موسسه انستیتو پاستور ایران در گفت و گو با رادیو پیام درباره واکسن کووید ۱۹ گفت: انستیتو پاستور به عنوان قدیمی ترین موسسه تولید واکسن در کشور توانسته واکسن کووید ۱۹ را با همکاری انستیتوی کوبایی تولید کند.

وی افزود: این واکسن کارازمایی فاز ۳ را باشرکت ۶۸ هزار نفر داوطلب در ۲ کشور ایران و کوبا به اتمام رسانده و نتایج حاصله نشان می دهد که این واکسن می تواند کارایی و اثر بخشی بالا و عوارض پایین داشته باشد.


بیگلری در ادامه درباره ویژگی های این واکسن گفت: از ویژگی های این واکسن می توان گفت که تنها واکسن نوترکیب و پروتئینی در دنیاست که کارایی بالا دارد و تنها واکسن کووید ۱۹ است که دوز یاداور یا بوستر آن هم تولید شده است.


وی توضیح داد: کارازمایی بالینی آن در ۸ شهر و بر روی۲۴ هزار داوطلب انجام شد و مشخص شد که این واکسن ۹۹ درصد آنتی بادی در بدن تولید می کند و در ۹۲ درصد از موارد از بستری شدن و بیماری شدید جلوگیری می کند. رییس انستیتو پاستور بیان کرد: همچنین در ۷۰ درصد از موارد ، شاهد ابتلا به بیماری حتی از نوع خفیف آن نخواهیم بود.


بیگلری خاطر نشان کرد: این واکسن در کودکان و در رده سنی ۲ تا ۱۸ سال می تواند به عنوان یک واکسن کاملا موثر با عوارض کم مورد استفاده قرار بگیرد که خبر خوبی برای خانواده های ایرانی است.


وی در پایان گفت: اعتماد خوبی به واکسن های ایرانی از جمله واکسن های ساخته انستیتو پاستور وجود دارد و بسیاری از نوزادان ایرانی پیش از آنکه طعم شیر مادر را بچشند، واکسن های این مرکز را دریافت کردند و حالا هم برای ریشه کنی این بیماری و جلوگیری از ابتلا به کرونا می توانند واکسنی از واکسن های این مرکز را برای کودکانشان استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار