به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مراسم دهمین سال تأسیس دانشگاه کوثر بجنورد که با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاههای تک جنسیتی از جمله دانشگاه کوثر در راستای اسلامی شدن دانشگاهها و اسناد بالا دستی فعالیت میکنند لذا باید نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.
عسکری گفت: دانشگاه در سایه کنش مسئولانه کارکنان، هیأت علمی و دانشجویان فرهیخته باید به گونهای موثر باشد که به رصد و تحلیل مسائل پیرامون جامعه خود بپردازد و برای حل مسائل دولت کمک کند بر این اساس ما نیازمند دانشگاههای اجتماعی هستیم.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: دانشگاه اجتماعی دانشگاهی است که نمیتواند نسبت به مسائل پیرامون خود بی تفاوت باشد و سعی میکند با نهادسازی و تکیه بر منابع انسانی ارزشمند به تحلیل مسائل کمک کند.
وی تصریح کرد: باید دانشگاههای تک جنسیتی دختران را برای پذیرفتن نقشهای مدیریتی، مادری و همسری آماده کنند و در حالت کلی از بانوان یک کنشگر ارزشمند اجتماعی بسازند.
عسکری گفت: وزارت علوم برای توانمند سازی دختران برنامههای ویژهای دارد که در همین راستا جشنواره مد و لباس و صنایع دستی، جشنواره پروین اعتصامی وارد فاز اجرایی شدند تا دختران فرهیخته و متعهد بتوانند خودشان را برای پذیرفتن نقشهای مدیریتی، مادری و همسری آماده کنند و در حالت کلی از بانوان یک کنشگر ارزشمند اجتماعی بسازند.
علیرضا حسینی، رئیس دانشگاه کوثر نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه کوثر در سال ۱۳۹۰ با مجوزهای لازم از مبادی ذی ربط تأسیس شد گفت: تمام رشد و شکوفایی دانشگاه به خاطر تلاشهای هیأت موسس، هیأت امنا، رؤسای سابق، همکاران هیأت علمی و غیر هیأت علمی و دانشجویان است.
حسینی افزود: اهتمام اصلی دانشگاه ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای آموزشی، پژوهشی و حمایت از فعالیتهای نوآورانه و طرحهای مبتکرانه برای بانوان ایران زمین به خصوص دانشجویان است که با ایجاد مرکز نوآوری بانوان به آن اهتمام کردیم.
رئیس دانشگاه کوثر بیان کرد: در سالهای اخیر در کنار توجه ویژه به آموزش و پژوهش، به زیرساخت هم توجه کرده ایم و از دفتر مقام معظم رهبری تقدیر و سپاس ویژه داریم که با تخصیص اعتبار برای ساختمان دانشگاه در سفر پر خیر و برکت ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۱، ۲۲۰۰ متر از پروژه دانشگاه نهایی شده است و فقط دستگاههای خدمات رسان مانده اند که انشاالله بتوانیم فضای آموزشی در خور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته باشیم.
وی تأکید کرد: در حالی به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار حرکت میکنیم که دانشگاههای کارآفرین و در ارتباط با صنعت و جامعه هستند، همکاران را برای فرصت مطالعاتی به ادارات برای طرحهای پژوهشی معرفی میکنیم.
حسینی ادامه داد: در سال ۱۳۹۸ رتبه ۳۱ و در سال ۱۳۹۹ رتبه ۴۲ کشوری را بنابر اطلس ISC کسب کردیم.
وی با بیان اینکه کتابخانه مطهر با کمک خیر در دانشگاه تأسیس شد گفت: برای تربیت و تعلیم بانوان ایران زمین در دانشگاه به حمایت معنوی و مادی خیرین نیاز داریم و دست آنها را به گرمی میفشاریم.