کد خبر:۹۷۱۹۴۸
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی خبر داد

بیش از ۲ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند/ افزایش ۶۷ درصدی مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۰

خدرویسی گفت:در حال حاضر ۲ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۳۲۸ خانواده تحت پوشش کمیته امداد هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین خدرویسی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی، آخرین وضعیت خدمات ارائه شده به مددجویان کمیته امداد گفت: نهاد کمیته امداد از بدو تاسیس تا کنون از دورترین روستا‌ها تا شهر‌های مرکزی پناه فقرا و نیازمندان بوده و در حال حاضر ۲ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۳۲۸ خانواده تحت پوشش کمیته امداد هستند. این افراد ۴۷/۹۱ درصد ساکن شهر‌ها و ۵۲/۰۹ درصد ساکن روستا‌ها هستند.

خدرویسی گفت: زنان سرپرست خانواده تحت پوشش که دریافت حقوق از سمت پدر، مادر یا همسر نداشته و نیازمند هستند، ۱ میلیون و ۱۱۷ هزار نفر هستند. شرط نیازمند بودن الزام تحت پوشش قرار گرفتن در کمیته امداد است. بسیاری از ایتام یا سالمندان نیازمند نیستند و بررسی این شرط از ضرورت‌های کاری ماست.

معاون سلامت و خانواده کمیته امداد افزود: ۸۲ هزار بیمار خاص و صعب العلاج برای استفاده از خدمات ما وجود دارند. امسال اتفاقات مهمی در زمینه خدمات به مددجویان صورت گرفته که منحصر به فرد است، به وسیله‌ی پالایش بیمه‌های مددجویان ۱۱۵ هزار خانواده نیازمند از چرخه حمایت خارج شده و به همین میزان جایگزین آن‌ها شده اند.

خدرویسی گفت: با افزایش ظرفیت ۱۰۰ هزار خانواده، نیازمند پشت نوبتی برای حمایت نداریم و ۲۱۵ هزار خانواده تحت حمایت این نهاد هستند. امسال افزایش قابل توجهی کمک هزینه معیشت و مستمری را داشتیم که از ۳۵۰ هزار تومان تا ۱ میلیون ۱۰۰ هزار تومان است که افزایش ۶۷ درصدی داشته است.

وی اضافه کرد: تا امروز ۴۷۰ هزار پرونده سالمند به مراکز نیکوکاری برون سپاری شده که تا پایان سال به ۷۰۰ هزار پرونده خواهد رسید.

خدرویسی به تفاهم نامه میان کمیته امداد و سازمان زندان‌ها اشاره کرد و گفت:تمامی خانواده‌های زندانیان نیازمند تا آزادی سرپرست تحت پوشش کمیته هستند و همانند مددجویان از خدمات استفاده می‌کنند. تسهیلات اشتغال در زمان آزادی سرپرست نیز صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار