کد خبر:۹۷۳۵۵۱

تعرض به نهاد مرجعیت تعرض به نظام اسلامی است

آیت الله رشاد طی پیامی در اعتراض به جسارت به ساحت مرجعیت، تاکید کرد: نهاد مرجعیت، حصن حصین دین، حصار متین مذهب، پناه محکم کشور، قله و قِمه‌ی حوزه‌های علمیه شیعه، و ضامن بی بدیل استقلال و تعالی علمی، دینی، سیاسی و ملی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، متن پیام رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران بشرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله (ص): «انّ العلماء ورثة الأنبیاء».
مرجعیت تالی تلو نبوت و امامت است، از این‌رو حفظ حریم مرجعیّت، حفظ حریم رسالت و امامت است که اساس اسلام و مکتب اهل بیت (سلام الله علیهم اجمعین) بشمار می‌رود.


نهاد مرجعیت، حصن حصین دین، حصار متین مذهب، پناه محکم کشور، قله و قِمه‌ی حوزه‌های علمیه شیعه، و ضامن بی بدیل استقلال و تعالی علمی، دینی، سیاسی و ملی است.


خدمات این نهاد نورانی در طول تاریخ پرفراز و نشیب جهان اسلام و بویژه سرزمین مقدس ما ایران، که کانون و کیان اصلی تشیع است، هرگز از خاطر ملل جهان و مردم قدرشناس ما زدوده نخواهدگشت.


پیرو نصایح و توصیه‌های مشفقانه و پدرانه‌ی حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (دام ظلّه) به برخی مقامات، پاره‌ای موضعگیری‌های از سر جهل روی داد که مایه‌ی تاسف و تاثر دلسوزان نظام، خیرخواهان کشور و ملت، خاصّه ارکان حوزه‌های علمیه (صان‌ها الله عن الحدثان) گردید.


حضرت آیت الله صافی گلپایگانی (حفظه الله)، خود از پیشکسوتان مبارزه با رژیم طاغوت و پیشگامان نهضت امام خمینی (قدّه) و از حامیان و همرامان رهبر معظم انقلاب اسلامی‌اند، و سال‌های متمادی در سنگر‌های مختلف نظام با عهده‌دار مسؤولیت‌های خطیری خدمت کرده‌اند، و همواره پشتیبان نظام اسلامی بوده‌اند و هستند، و اکنون نیز از پشتوانه‌های معنوی نظام و انقلاب قلمداد می‌شوند.


این طلبه‌ی کمترین به عنوان خادم حوزه‌ی عریق و عظیم تهران عرض می‌کنم: تعرض به نهاد مرجعیت تعرض به نظام اسلامی و حکایت «یکی بر سر شاخ بن می‌برید» است و خسارت‌های ویرانگر آن به کیان مکتب و ملت و کشور جبران‌ناپذیر است.


اقل الطلبه
علی‌اکبر رشاد
ششم آبان ۱۴۰۰/ ۲۳ ربیع الاول ۱۴۴۳

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار