کد خبر:۹۷۵۹۴۹

رشد اشتغال تخصصی با حمایت از دانش‌آموختگان سرعت گرفت

مرکز رشد فناوری نخبگان با حمایت‌هایی که از کارآفرینی تخصصی دارد، زمینه را برای رشد نرخ اشتغال متخصصان فراهم کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ مرکز رشد فناوری نخبگان با حمایت‌هایی که از کارآفرینی تخصصی دارد، زمینه را برای رشد نرخ اشتغال متخصصان فراهم کرده است. این مرکز ذیل حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ایجاد فضایی برای تجاری سازی نتایج پژوهش‌ها راه را برای کارآفرینی و نوآوری تخصصی نیروی انسانی دانش‌آموخته هموار می‌کند.


یکی از اهداف محوری این مرکز رشد فناوری، رونق اقتصاد با ایجاد فرصت‌های شغلی تخصصی و توسعه محصولات قابل عرضه به بازاراست.

کمک به توسعه واحد‌های دانش‌بنیان و خلاق
با توجه به این‌که شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نقش موثری در رونق اقتصادی، توسعه فناوری و به تبع آن کارآفرینی دارند. توسعه این شرکت‌ها در گروی ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آن‌ها در دوران شروع فعالیت خود است. بر همین اسا مرکز رشد فناوری نخبگان تا کنون ده‌ها تیم و هسته نوآور و خلاق را مورد حمایت و راهبری قرار داده است.


یکی از این زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحد‌های فناوری یا انکوباتور‌ها است. واحد‌هایی برای کارآفرینان و واحد‌های فناور و حلاق که با تکیه بر علم، تخصص و فناوری دارای ایده‌های قابل تجاری شدن هستند، مشاوره‌های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب را ارائه داده و آن‌ها را برای حضور مستقل و موثر در صحنه فناوری آماده می‌کند.


ارائه خدمات پشتیبانی
واحد‌های فناور و خلاق، در دوره حضور در مرکز رشد با استفاده از دستاورد‌های پژوهشی دانش فنی و آمادگی برای تولید محصول یا خدمات را کسب می‌کنند. در این دوره، مرکز رشد علاوه بر ارائه امکانات و خدمات پشتیبانی، هدایت و نظارت بر روند پیشرفت این واحد‌های فناوری را نیز به عهده خواهد داشت.


ارائه خدمات تخصصی، امکانات فضا و استقرار، وجود شبکه گسترده همکاران خصوصی و دولتی، بخشی از مزایای ویژه این مرکز است.


این مرکز با ارائه خدمات پشتیبانی عمومی، اطلاع رسانی و همچنین خدمات مالی و اعتباری، کمکٰ رسان عرصه فناوری کشور است. از جمله این خدمات می‌توان به خدمات پشتیبانی اجاره فضا، کارپردازی و خدمات دبیرخانه‌ای و امکان استفاده از اتاق‌های جلسات و کنفرانس و تجهیزات سمعی و بصری اشاره کرد.


مجموعه خدمات پشتیبانی اطلاع رسانی نیز شامل دسترسی به اینترنت، کتابخانه و مراکز اطلاع رسانی و نرم افزار‌های رایانه‌ای می‌شود.


از مجموعه پشتیبانی خدمات مالی و اعتباری نیز می‌توان به امکان استفاده از اعتبار خدماتی و تحقیقاتی، کمک به دسترسی به منابع مالی و جذب سرمایه گذاران، تسهیل در جذب طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی اشاره کرد.


این مرکز همچنین از خدمات تخصصی کسب و کار نیز حمایت‌هایی به عمل می‌آورد که از مهمترین این خدمات می‌توان به منیتورینگ و راهبری، نظارت، خدمات مشاوره‌ای و آموزشی و خدمات پشیبانی فنی اشاره کرد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار