به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه بعد از ۴۲ سال رکود، به صورت رسمی به همت دفتر فعالیتهای اقتصادی وسرمایه گذاری دانشگاه و با همکاری بخش خصوصی در سال تولید، پشتیبانیها ومانع زداییها با حضور حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه، مهندس جلایر مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی و جمعی از مسئولان استانی به چرخه تولید وارد شد.
حب نقی در آیین آغاز بهره برداری از این کارخانه گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۵۸ توسط یک شرکت سوئدی آلفا لاوال تجهیز و راه اندازی اولیه شده، ولی طی سالهای گذشته این کارخانه راکد مانده بود که با این اقدام این کارخانه دوباره احیا شده و شروع به کار کرد.
رئیس دانشگاه ارومیه بیان کرد: این کارخانه با ظرفیت دریافت و فرآوری ۱۰ تن شیر در روز و تولید محصولات لبنی و با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان که در زمینه بهسازی ابنیه و دستگاهها هزینه شد، به بهره برداری میرسد.
وی ضمن اشاره به همکاری بخش خصوصی در راه اندازی این کارخانه و دستگاههای فرآوری شیر، افزود: بسیاری نظر به این داشتند که بعد از ۴۲ سال رکود، راه اندازی دوباره غیرممکن است، منتهی مهندس گل نهالی از مدیران پرسابقه استان به عنوان نماینده بخش خصوصی در راه اندازی این کارخانه با اتکاء بر توان داخلی یاری، رسان دانشگاه ارومیه بود.
شایان ذکر است، بسترسازی جهت آموزش دانشجویان و تربیت نیرویهای کارآفرین و استفاده علمی از امکاناتِ موجود، تولید محصولات لبنی و ایجاد تعامل با مجموعههای لبنیِ استان و منطقه، اجرای پروژههای تحقیقاتی - کاربردیِ مورد نیاز صنعت و تدوین دانش فنی برای محصولات جنبی از جمله مهمترین اهداف دانشگاه ارومیه در راه اندازی دوباره این کارخانه است.