کد خبر:۹۷۶۴۳۵
در مراسم بزرگداشت حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی مطرح شد؛

شهبازی: حاج حیدر مقابل الهیات محافظه‎‌کاری و حفظ وضع موجود ایستاد

محمد صادق شهبازی، پژوهشگر سیاسی و اجتماعی در مراسم بزرگداشت حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی گفت: حاج حیدر برای مدل سیاسی اداره کشور، مدل اصلاحی درنظر داشت و به یک مدل حکمت‌محور رسیده بود و می‌گفت که باید آدم‌های شایسته بالا بیاید.

شهبازی: حاج حیدر مقابل الهیات محافظه‎‌کاری و حفظ وضع موجود ایستادبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم بزرگداشت حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و با حضور حسن رحیم‌پور ازغدی، سعید قاسمی، وحید جلیلی و محمدصادق شهبازی از پژوهشگران و فعالین سیاسی و اجتماعی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

محمد صادق شهبازی، پژوهشگر سیاسی و اجتماعی در این برنامه گفت: یک عده‌ای هستند که جریاناتی را رهبری می‌کنند و عده‌ای هم هستند که دوره‌ای انقلابی بوده و دوره‌ای دیگر آن را کنار گذاشتند. حاج حیدر هیچ‌کدام از این‌ها نبود و ایشان چهره ذووجهی داشت و آدمی نبود که با بالا رفتن سنش، انقلابی‌گری را کنار بگذارد و تا آخر عمر در حرکت بود. حاج حیدر به معنای واقعی کلمه موتور محرک انقلابی‌گری بود و شهادت پسرش یا بیماری سرطان، ایشان را از پا ننداخت.


وی در ادامه افزود: حاج حیدر رحیم‌پور کار چند نسل را انجام داد و ایشان بازتولید الهیات انقلابی‌گری کرد که بسیار مسئله مهمی است. او مقابل الهیات محافظه‎‌کاری و حفظ وضع موجود ایستاد و انقلابی‌گری را ترویج کرد. ایشان معتقد بود که الهیات انقلابی‌گری باید تداوم اجتماعی داشته باشد و صرفاً به حفظ وضع موجود نیندیشیم. در حال حاضر نیز دائماً باید اصلاحات انجام شود و نباید نسبت به مسائل سکوت کنیم و وضعیت امروز کشور را باید نقد درون گفتمانی کرد.


شهبازی اظهار کرد: هنر حاج حیدر این بود که مدام با جریان روشفکری و جریانات تکنوکرات یا کار‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی مقابله می‌کرد. نامه‌های حاج حیدر چیزی بین مبانی و مصادیق است و باید حرکت بین این دو انجام داد و حاکمیت را برای اصلاح نقد کرد.


وی در ادامه بیان کرد: فضای گفتگو با حاج حیدر رحیم‌پور باز بود و در فضای حمایت از جمهوری اسلامی نیز هرکاری می‌کرد. ایشان هم شور شریعتی و هم دغدغه‌های شهید مطهری را داشت. حاج حیدر یک جوان ۹۰ ساله بود و برای فقر و محرومیت و فضای سیاسی و بین‌الملل صحبت داشت و اذعان می‌کرد که اگر مریض نبودم، به آمریکا و آفریقا می‌رفتم و آنان را مسلمان می‌کردم.


محمدصادق شهبازی در پایان گفت: حاج حیدر برای مدل سیاسی اداره کشور، مدل اصلاحی درنظر داشت و به یک مدل حکمت‌محور رسیده بود و می‌گفت که باید آدم‌های شایسته بالا بیاید. ما باید این مسیر را بازخوانی کنیم تا نسل بعدی ایده اصلی انقلاب را به پیش برند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار