آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۵۷۸
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

زنان در زمینه ازدواج و فرزندآوری بهترین مشوق هستند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به عقیده من حکومت اصلا نباید در قضیه ازدواج جوانان ورود کند و تنها باید نقش تقویتی داشته باشد.

مهدی عیسی‌زاده عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: به عقیده من حکومت اصلا نباید در قضیه ازدواج جوانان ورود کند و تنها باید نقش تقویتی داشته باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم با تأکید براینکه به اعتقاد من حکومت اصلا نباید در قضیه ازدواج جوانان ورود کند و تنها باید نقش تقویتی داشته باشد، یادآور شد: خانواده‌ها را تقویت و تشویق کند تا خود خانواده‌ها مادرداری و همسرداری و پدر و مادر خوب بودن را به فرزندان آموزش دهند، در واقع آموزش مهارت‌های زندگی در وهله اول باید از داخل خانواده آغاز شود.

 نماینده مردم میاندوآب در مجلس شوراس اسلامی در خصوص طرح موضوع چالش‌های ازدواج جوانان در برنامه «بدون توقف» عنوان کرد: من در مجموع اعتقادم بر این است که اصلا حکومت در این قضیه ورود نکند، بلکه خانواده‌ها را تقویت و تشویق کند تا خود خانواده‌ها مادرداری و همسرداری و پدر و مادر خوب بودن را به فرزندان آموزش دهند، در واقع آموزش مهارت‌های زندگی در وهله اول باید از داخل خانواده آغاز شود.

وی در ادامه اظهار کرد: لذا باید این مسؤلیت را از خانواده‌ها بخواهیم، البته حکومت هم مسؤلیت دارد که براساس قانون از طریق شبکه‌های اجتماعی مثل صدا و سیما، مراکز و فضاهایی که در اختیار دارد چنانکه قانون اساسی همه ملت را به عنوان فرزندان خود تلقی کرده در این آموزش وظائف خود را در این خصوص انجام دهد، اما بیشترین مسؤلیت رابه اعتقاد من باید از خانواده بخواهیم.

این نماینده مجلس تأکید کرد: چراکه این والدین هستند که می‌توانند در طول سال‌ها و در طول ساعاتی که در کنار فرزندان هستند با رفتار خود و باالگودهی مناسب فرزندآوری و همسرداری را به فرزندان آموزش داده و آنها را برای روبرو شدن با زندگی واقعی آماده کرده در این مسیر آنها را راهنمایی کرده و هدایت کنند و آموزش دهند، کاری که برای نسل‌های اخیر انجام نمی‌شود.

عیسی‌زاده در ادامه افزود: چراکه آموزش‌هایی که توسط مادر و پدر انجام می‌شود ماندگار است و برای همیشه در ذهن و لوح وجود فرزنندان نقش می‌بندد، چنانکه در نسل‌های گذشته نیز همین پدران و مادران بودند که راهنما و الگوی فرزندان بودند و همین آموزش‌ها را حتی به صورت غیرمستقیم برای فرزندان دختر و پسر انجام دادند و در مسیر مناسبی قرار گرفتند، ما هم همین را یاد گرفتیم، اگر هم توجه کنید به همین دلیل است که نسل‌های گذشته در مهارت‌های زندگی موفق‌تر بوده و زندگی پایدارتری داشتند.

وی همچنین در خصوص نقش رسانه‌ها در حوزه فرهنگسازی ازدواج و فرزندآوری و جهت‌دهی اصولی جامعه نیز تصریح کرد: رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در این مسیر بسیار تأثیرگذارند و «بدون توقف» نیز در این جهت بسیار خوب و عالی کار کرده است، اما نباید فراموش کنیم که در زمینه ازدواج و فرزندآوری این خانواده‌ها و به ویژه بانوان هستند که می‌توانند بهترین الگودهی را به جامعه انجام دهند، لذا ما نیز در کمیسیون اجتماعی از صداو سیما خواستیم که اولویت را به مادران دهند تا به جای آقایان مسؤل صحبت کنند، در واقع آنها بیشتر از ما می‌توانند راهگشا باشند، لذا بهتر است که مادران راه و روش را نشان دهند و در خصوص موفقیت خود در ازدواج، فرزندآوری و پرورش فرزندان موفق صحبت کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان با اشاره به اینکه عموم جامعه در ازدواج و فرزندآوری تنها نکات منفی را می‌بینند، گفت: یعنی همه فقط به فکر روزی و مسکن و مشکلات هستند، اما مادران موفق و راضی هم هستند که در همین جامعه و با همین شرایط تعداد فرزندان بالایی دارند که همه به موفقیت‌ها و درجات عالی تحصیلی رسیدند و انسان‌های موفقی شدند و یا خود مادر با وجود تعداد فرزندان بالا رشد اجتماعی و یا تحصیلی بالایی داشته، لذا رسانه به ویژه رسانه ملی باید با دعوت از مادران و پدران موفق با آنها گفت‌وگو کند تا از برنامه‌ها و روش زندگی و موفقیت‌های خودشان به صورت ملموس برای مردم صحبت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار