آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۷۱۱

فراگیری آموزش‌های نوین در حوزه تجارت بین الملل به کمک دانشگاه خلیج فارس

نسل جدید بازرگانان استان بوشهر، به کمک دانشگاه خلیج فارس، آموزش‌های نوین در حوزه تجارت بین‌الملل را فرا می‌گیرند.

فراگیری آموزش‌های نوین در حوزه تجارت بین الملل به کمک دانشگاه خلیج فارس،

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت استان بوشهر در صبح پنجشنبه به منظور ایجاد مرکز پژوهشی مشترک برگزار شد.

در این نشست مشترک عبدالمجید، رئیس دانشگاه خلیج فارس، گفت: حضور بخش خصوصی در دانشگاه فرصت مناسبی برای کار‌های مشترک در حوزه کسب و کار‌های جدید است. مصلح، عنوان کرد: ما معتقدیم تا ارتباط بین دانشگاه و نهاد‌های کسب و کاری و صنعت  شکل نگیرد، نباید منتظر اتفاقات مثبت در توسعه کشور باشیم، این حوز در دنیا  قدمت ۱۰۰ ساله دارد و دستاورد‌های آن نیز مشهود است.

وی ادامه داد: دانشگاه خلیج فارس، گام‌هایی در راستای توسعه تعاملات با حوزه صنعت و بازرگانی برداشته، ولی تاکنون به نتیجه دلخواه  نرسیده است، اما امروز خوشبینیم که بتوانیم در چهارچوب تفاهم‌نامه‌های مشترک به فرایند توسعه کسب و کار در استان کمک کنیم.

رئیس دانشگاه خلیج فارس، تصریح کرد:  دانشگاه در تعامل  با بخش خصوصی به دنبال  پیشرفت در حوزه‌های کسب و کار است؛ و باید بگویم  به طور خاص رویای ماست که بتوانیم در حوزه‌های کسب و کار و تجارت آموزش‌هایی را در قالب دوره‌های آکادمیک برای نیرو‌های متخصص در حوزه تجارت و بازرگانی در تراز بین المللی داشته باشیم.

مصلح ابراز امیدواری کرد: در راستای رسیدن به این مهم قطعا اتاق بازرگانی جامعه هدف ما است و می‌تواند کمک‌های خاصی در این امر کند، و دانشگاه خلیج فارس بسیار خرسند است، که اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت  در کنار دانشکده کسب و کار و اقتصاد داشته باشد.

در ادامه این نشست پرویزحاجیانی، معاون توسعه و برنامه ریزی دانشگاه خلیج فارس افزود:دانشکده کسب و کار و اقتصاد محلی برای کمک به کسب و کار‌های نوین در استان است. معاون توسعه و برنامه ریزی دانشگاه خلیج فارس، گفت:  راه‌اندازی دانشکده کسب و کار با هدف کمک به توسعه کسب و کار‌های نوین در استان بوشهر فعالیت خود را آغاز نموده است. هر دانشکده ما یک همکار متناظر بیرونی دارد و ما برای دانشکده کسب و کار نیز به دنبال یک همکار در بخش  تجارت و بازرگانی  هستیم حوزه فعالیت دانشکده کسب و کار  تربیت نیروی متخصص این حوزه در تراز بین المللی و مساله شناسی استان برای توسعه کسب و کار‌های نوین است.


در بخش دیگر این نشست خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت اظهار داشت: همکاری با دانشگاه و حمایت از طرح‌های پژوهشی و‌ها و همایش‌ها در  حوزه‌های مشترک  از علاقه مندی‌های ماست.  وی افزود:  بازرگانی در بوشهر قدمت صد ساله‌ای دارد؛ و نگاهی که تاکنون در اتاق بازرگانی حاکم بوده نگاهی سنتی به کسب و کار‌های تجاری است. این مجموعه در این صد سال دستی در حوزه تجارت و صنعت و معدن داشته که، وابسته به معاش مردم بود. البته تاکید می‌کنم نگاهی که به این حوزه تاکنون بوده نگاه و کارکردی سنتی بود است.   ولی اکنون نگاه سنتی به این کسب و کار‌ها پاسخگوی نیاز‌های  امروز استان نیست.

رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت با استقبال از ایجاد مرکز پژوهشی مشترک با دانشگاه خلیج فارس در حوزه‌های بازرگانی و تجارت گفت: نسل جدید بازرگانان ما نیازمند  آموزش‌های نوین در حوزه تجارت بین الملل هستند، ما به دنبال ارتباط بیشتری با دانشگاه خلیج فارس هستیم و حرکت به سمت کار کسب و کار‌های نوین یکی از چالش‌های اساسی ماست.  

گزدرازی افزود: ما در حوزه تجارت نیازمند مطالعه موردی بر روی موضوعات متفاوت بازرگانی و ظرفیت‌های آن هستیم برخی از بنادر ما توسعه لازم را نداشته،   و به همین دلیل نتوانسته است باعث رونق اقتصادی منطقه شود، که این امرنیازمند بررسی هر چه بیشتر است. در ادامه این نشست متن تفاهم نامه‌ها همکاری مشترک و ایجاد مرکز پژوهشی مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار