کد خبر:۹۷۶۹۰۶

کشته شدن یک نظامی لهستانی در مرز بلاروس و لهستان

همزمان با افزایش تنش در مرز لهستان با بلاروس، ارتش لهستان با صدور بیانیه‌ای مرگ یک نظامی خود در مرز با بلاروس را تایید کرد.

به گزارش‌ گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منابع خبری شنبه شب به وقت تهران از کشته شدن یک نظامی ارتش لهستان در مرز با بلاروس خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، در جریان حادثه تیراندازی، یک نظامی ارتش لهستان مستقر در خطوط مرزی جان خود را از دست داد.

شبکه خبری «راشاتودی» نیز در این زمینه گزارش داد که ارتش لهستان تایید کرده که یک نظامی لهستانی در مرز شرقی این کشور با بلاروس جان خود را از دست داده و افزوده است که مرگ او در نتیجه یک حادثه بوده و "هیچ شخص ثالثی" در آن دخیل نبوده است.

تیپ مکانیزه هفدهم ویلکوپولسکا لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این نظامی حدود یک هفته پیش در مرز مستقر شد. در این بیانیه آمده است که بر اساس گزارش اولیه، سلاح وی به طور تصادفی شلیک شده و هیچ شخص ثالثی در این حادثه دخیل نبوده است.

بحران ناشی از سرگردانی هزاران پناهجو در مرز بلاروس و لهستان به ویژه در آستانه فصل سرما و فقدان نیرو‌های امدادی، اختلافات شدیدی را بر سر مسائل ژئوپلتیکی به بار آورده و نگرانی‌هایی را درباره بروز فاجعه‌ای انسانی برانگیخته است.

از هفته پیش به این سو بر شمار پناهجویانی که به امید ورود به اتحادیه اروپا به جمعیت سرگردان در نزد مرز بلاروس و لهستان ملحق شده‌اند، افزوده شده است. برآورد‌ها نشان می‌دهد که هزاران پناهجو اکنون در مرز دو کشور تجمع کرده‌اند.

افرادی که می‌خواهند از بلاروس خارج شوند اجازه ورود به لهستان را ندارند، زیرا سیم خاردار‌ها و انبوه نیرو‌های امنیتی که ورشو اعزام کرده مانع آن‌ها می‌شوند. این افراد در دمای منجمد کننده هوا و بدون دسترسی به مایحتاج اساسی و مراقبت‌های بهداشتی بسر می‌برند و نگرانی‌ها درباره سلامت آن‌ها رو به افزایش است.

«اریوس کامنسکی»، وزیر کشور لهستان روز شنبه گفت، مقامات کشورش تلاش می‌کنند این دیوار جدید را تا پایان نیمه اول سال آینده میلادی تکمیل کنند. او افزود که، دیوار مرزی جدید به طول ۱۸۰ کیلومتر و به ارتفاع پنج متر خواهد بود.

لهستان در روز‌های گذشته بر شمار نظامیان و نیرو‌های مکانیزه خود در مرز با بلاروس افزوده و این موجب درگیری محتمل بین دو کشور شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار