کد خبر:۹۷۷۷۰۶

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در حوزه برندینگ افزایش می‌یابد

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهورب با هدف حمایت از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان از تهیه اقلام تبلیغی مانند لوگو، نشان تجاری، سایت و بروشور حمایت می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  یکی از نیازمندی‌های شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان، توسعه نشان تجاری و بازاریابی است. معاونت علمی و فناوری علاوه بر مشاوره و آموزش در این حوزه، در زمینه تبلیغات نیز از این شرکت‌ها حمایت می‌کند.

توسعه برندینگ شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق
حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری طیف گسترده‌ای از خدمات را شامل می‌شود که تعداد آن‌ها از ۱۰۰ خدمت فراتر رفته است.

در راستای کاهش هزینه‌های تبلیغاتی شرکت‌ها، بخشی از هزینه‌های اطلاع‌رسانی و بازاریابی همچون طراحی لوگو و نشان تجاری به شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق و فناور پرداخت می‌شود. این حمایت در راستای ایجاد توانمندی‌های شرکت‌ها و به منظور تامین الزامات اولیه تبلیغات و بازاریابی در نظر گرفته شده است.
همچنین شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان می‌توانند در زمینه ایجاد وبسایت و برخی دیگر از زیرساخت‌های لازم برای امر تبلیغات نیز از تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری استفاده کنند.

شرکت‌های با درآمد بیش از ۲۰ میلیارد ریال می‌توانند به صورت آزاد و بدون تسهیلات نیز از این خدمت برخوردار شوند.

یک لوگو مناسب، یک بروشور خوب و یا یک سایت حرفه‌ای، می‌تواند تاثیر چشمگیری در معرفی حرفه‌ای و درست یک کسب و کار داشته باشد.

به ویژه اگر آن کسب و کار متعلق به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و فناور باشد، طبیعتاً مردم انتظار دارند که با نشان‌های تبلیغی به روز، نوآورانه و کارآمدتری روبه‌رو شوند.

با توجه به افزایش هزینه‌ها در این حوزه و اصولاً گران قیمت بودن بحث تبلیغ، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تلاش کرد با طراحی این خدمات چند وجهی در حوزه بازاریابی شرکت‌ها را در مسیر معرفی محصول و خدمات، یاری کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات بیشتراین خدمت و ده‌ها خدمت دیگر، به سامانه اینترنتی مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار